Sterrennieuws
Pretpark | Vlaanderen

› Yesterdayland: gratis busvervoer vanuit heel Vlaanderen

Zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag Yesterdayland en geniet je van live optredens van ondermeer The Rubettes, Boney M, The Troggs, Johnny Logan… liefst 40 uur shows en concerten op 7 podia in één dag! Over heel het pretpark herleeft de muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Voor amper €45 maak je het mee (kids van 3 tot 10 €40) en kan je in of op alle attracties. Een interessante All-in-one prijs!

Zorgenloos en vooral GRATIS naar het mooiste retro-event van het jaar? Het kan! Yesterdayland komt je waar ook in Vlaanderen ophalen, brengt je naar Bobbejaanland om je ’s avonds na een dag topamusement veilig en wel terug thuis te brengen. Maar liefst 115 opstapplaatsen en vooral Gratis Busvervoer! Boek jij “voor zondag 15 augustus” je ticket(s) dan kan je gratis mee met één van de Yesterdayland-bussen die vanuit alle uithoeken in Vlaanderen afzakken naar pretpark Bobbejaanland!

Alle info en opstapplaatsen: www.yesterdayland.be


› Gepubliceerd vrijdag 4 augustus 2017 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

vrijdag 27 december 2019 om 08:18 uur

› Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

vrijdag 30 augustus 2019 om 17:16 uur

› Plopsa blijft waarschuwen voor valse online acties


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook