Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Women only op het zaterdagprogramma van Genk on stage

Het gratis stadsfestival Genk on stage kondigt een reeks sterke vrouwennamen aan voor de 'women only' op zaterdag op de Main Stage. Intergalactic lovers met zangeres Lara Chedraoui, Vive La Fête, Emma Bale en Tessa Dixson vormen samen de line-up op zaterdag 29 juni.

Belgische Indie/pop

"Op zaterdag 29 juni palmen sterke vrouwen onze Main Stage in", aldus schepen Toon Vandeurzen. "Tijdens de 'Women only' pakt Genk on stage uit met tal van sterke, vrouwelijke namen."

Op het kruispunt van pop en toegankelijke indie met haar single 'Curaçao neemt Emma Bale haar publiek mee op een trip door haar dromerige wereld. De 18-jarige zangeres behaalde met haar nummers meer dan 50 miljoen streams. Ze werd de jongste MIA-winnares in de Belgische muziekgeschiedenis en heeft haar plaats binnen de Belgische popmuziek opgeëist. Hits zoals 'Run', 'All I Want' en 'Worth It' klinken de bezoeker zeker bekend in de oren.

Intergalactic lovers

Niemand minder dan Intergalactic Lovers met frontzangeres Lara Chedraoui is de absolute headliner tijdens de 'women only'. De Belgische Indie-rockgroep bracht al tal van hits uit, behaalde goud met hun debuutalbum 'Greetings & Salutations' en verkocht de AB uit. Op zaterdag mag het Genk on stagepubliek zich verwachten aan atmosferische, catchy muziek en hits zoals 'Delay' en 'Shewolf'.

Buiten Emma Bale en Intergalactic Lovers zullen ook Tessa Dixson en Vive la fête het podium van de Main Stage betreden op zaterdag 29 juni.

Dé GOS-bon, elektronisch aan te schaffen

Vanaf dit jaar kunnen de festivalgangers trouwens enkel nog betalen met bonnen, aldus schepen Vandeurzen: "We hebben het systeem geüniformiseerd en sterk vereenvoudigd. Dit jaar is er nog één bon geldig op het hele festivalterrein, voor zowel food als drinks. Betalen kan niet enkel met cash maar ook elektronisch via bancontact of payconiq. Zo maken we het voor onze bezoekers ook weer aangenamer en veiliger, want ze hoeven geen cash meer op zak te hebben."

Line-up bijna volledig

Genk on stage vindt plaats 28, 29 en 30 juni en is helemaal gratis. Eerder werden onder andere Omar Souleyman, Earth, Wind & Fire, Stan Van Samang, Laura Tesoro en #LikeMe bekendgemaakt. De volledige line-up volgt binnenkort.

Info: www.genkonstage.be


› Gepubliceerd vrijdag 17 mei 2019 om 09:08 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook