Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› WIT-Love in den Oven in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater

Theater Zeemanshuis brengt in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater ‘WIT-Love in den Oven’. Het werd een komisch, maar toch realistisch verhaal dat het leven vertelt van enkele vriendinnen.

Synopsis

‘WIT-Love in den Oven’ brengt het verhaal van Sonja (Nadia Halens), Mireille (Anita De Merlie), Ann (Linda Robaye) en Monique (Linda van Heeswijk), vier vriendinnen die 30 jaar geleden elkaar goed kenden. Maar het quatro ging ieder zijn weg uit en elk contact werd verbroken.

Het is de terminaal zieke Sonja die een speciaal feestje heeft georganiseerd, net op de plaats waar het 30 jaar geleden allemaal begon. De party was bijzonder goed voorbereid en vandaag op de verjaardag van Sonja, is de reünie gepland. Alleen is Sonja er niet meer, zij heeft de bikkelharde strijd tegen kanker verloren, maar haar geest is zeker nog aanwezig op het feestje. Tijd om herinneringen op te halen met een lach en een traan, maar de dames hebben ondertussen ook bijzonder veel last van 'vapeurs'...

'WIT-Love in den Oven is een aanrader met een prachtige cast. De vriendinnen spelen hun rol bijzonder overtuigend, vandaar dat een staande ovatie niet mocht ontbreken.

Info en tickets

‘WIT-Love in den Oven’, nog tot en met 5 mei 2019 in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen. Haast je als je nog tickets wil kopen.

EXTRA VOORSTELLING zaterdag 4 mei om 15.00 uur.

Cast: Linda Robaye, Anita De Merlie, Linda van Heeswijk en Nadia Halens
Auteur: Stijn Van Haecke naar een kortverhaal van Tine Vechter, op basis van brainstormsessies en workshops met de actrices
Regie: Stijn Van Haecke

Info en tickets: www.theaterzeemanshuis.be


› Gepubliceerd zaterdag 20 april 2019 om 23:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook