Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Winterrevue zet thema The Sound of Movies neer met topproductie in Theater Elckerlyc

Toegegeven, we waren voor deze editie van de Winterreveu erg benieuwd naar de podium-moves van Herbert Flack én zijn beloofde pluimen. Herbert Flack zet als ceremoniemeester van The Sound of Movies een keurige prestatie neer als zanger, danser en durft ook te parodiëren. Samen met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke wordt in Theater Elckerlyc op indrukwekkende wijze een straf spektakel neergezet. Nog meer dan vorige editie zet ook een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band een topproductie neer. Hierdoor stijgt de kwaliteit van de productie opnieuw met minstens 3 grote treden. Winterrevue – The Sound of Movies, nog te bekijken tot en met 14 januari 2018.

De tandem achter Theatertainment en Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het derde jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de Winterrevue. Stany liet zich opnieuw omringen door een professionele ploeg: choreografie door Laurent Flament, een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts en styling door Griet Van Landeghem.

Door te werken met een thema krijgt de show ook de nodige samenhang en grandioosheid. “The Sound of Movies” omvat heel wat filmmuziek en scènes van onder andere Titanic, James Bond, Ghost. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw maar ook de meer recente films zijn een dankbare inspiratiebron. Ook de televisiequiz ‘De Domste Mens ter Wereld’ is net als de vorige jaargang opnieuw van de partij.

Bij Sterrennieuws zijn we alvast laaiend enthousiast over deze productie. Een must see om de koudste wintermaand door te komen met een hartverwarmend amusementsprogramma!

Info en tickets

• Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
• Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
• Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
• Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
• Data: Nog tot en met zondag 14 januari 2018.
• Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
• Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.

Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.


› Gepubliceerd zondag 24 december 2017 om 17:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook