Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Winterrevue in Theater Elckerlyc komt met vierde editie terug in december 2018

Producent Theatertainment begint 2018 met een knappe primeur. Terwijl de huidige Winterrevue - The Sound of Movies nog tot en met 14 januari het publiek trakteert op een heerlijke theaterbelevenis, kondigt de vierde editie zich reeds aan. De huidige editie breekt alle records. Het publiek vraagt om meer en krijgt meer: de vierde editie van de Winterrevue in 2018. Regisseur Stany Crets is opnieuw creatief brein van dienst. De vierde editie van de Winterrevue start op 14 december 2018. De verkoop gaat van start op 2 januari. Snelle beslissers scoren een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs.

ELK JAAR LIGT DE LAT HOGER: DE REDEN VAN BESTAAN VOOR EEN VIERDE EDITIE

Initiatiefnemers Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier lichten hun beslissing toe. "Het creëren van een goede en succesvolle Winterrevue vergt een jaar lang bloed, zweet en tranen. Drie jaar lang hebben we getimmerd aan de reputatie en het concept van onze Winterrevue. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, moest het gewoon lukken. Ik droomde echt van een nieuwe traditie in de stad.", vertelt Dirk Van Vooren, "Het moment dat mensen in de foyer je complimenteren met de show, die eerste staande ovatie, de onbedaarlijke lachsalvo's, de enthousiaste getuigenissen op social media of de theaterganger die voor het derde jaar op rij komt kijken... Daar doe je het voor. Dan weet je dat al die inspanningen het meer dan waard zijn. De Winterrevue is een schot in de roos. We breken dit jaar alle records."

HET PUBLIEK GENIET IN HET KWADRAAT, ALLES WORDT UIT DE KAST GEHAALD VOOR DIE ULTIEME THEATERBELEVENIS.

Nico Warrinnier beaamt: "Het publiek kiest bewust voor het revue-concept. Ze weten dat een voorstelling van de Winterrevue, meer is dan een schitterende live-show op scène. Het is evengoed het warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet met de cast na de voorstelling, gezellig samen bij een drankje in de foyer. We merken ook dat onze voorstellingen inclusief diner alsmaar meer succes hebben. Niet enkel bedrijven maar ook families en vriendengroepjes, zien het als het ultieme avondje uit. Dé topper is al elk jaar oudejaarsavond. Dan halen we nog meer dan anders, ALLES uit de kast om er een topbelevenis van te maken. Zowel voor de bezoeker als voor ons volledige team zelf. Genieten in het kwadraat... positieve energie ten top op het podium. Tijdens de feestdagen kijkt ons publiek uit naar die zorgeloze portie "feel good" met de nodige glamour en glitter. En jawel, volgend jaar dus weer!" Op 2 januari 2018 gaat de vierde editie in verkoop. Snelle boekers genieten bovendien van een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs.

HUIDIGE DERDE EDITIE WINTERREVUE - THE SOUND OF MOVIES IS EEN SCHOT IN DE ROOS

De schitterende recensies in de pers liegen er niet om. De Winterrevue STAAT er. De tandem achter Theatertainment en Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het derde jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany liet zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: choreografie door Laurent Flament, een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts en styling door Griet Van Landeghem. Regisseur Crets beloofde voor de derde editie een WINTERREVUE mét pluimen. En het publiek weet het te smaken.

Er werd dit jaar voor het eerst met een thema gewerkt “The Sound of Movies”. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw maar ook de meer recente films waren een dankbare inspiratiebron. Bovendien mocht de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan: Herbert Flack. Wie The Sound of Movies nog niet gezien heeft, krijgt nog de kans om dit live-spektakel te aanschouwen tot en met 14 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DE NIEUWE WINTERREVUE EDITIE 2018 in regie van Stany Crets gaat van start op 14 december 2018.

Tickets voor de vierde editie zijn te koop vanaf 2 januari 2018.

• Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. Tevens mogelijkheid tot dinerformule in ons Winterrestaurant.
• Snelle gegadigden worden beloond met een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs. (niet van toepassing op de VIP-tickets).
• www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei

Ook nog tickets beschikbaar voor WINTERREVUE - THE SOUND OF MOVIES

WINTERREVUE - THE SOUND OF MOVIES nog tot en met 14 januari 2018 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

• Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
• Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
• Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
• Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
• Data: nog tot en met zondag 14 januari 2018.
• Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
• Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.


› Gepubliceerd maandag 1 januari 2018 om 14:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook