Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Wint David Vandyck Radio 2 Zomerhit 2018?

Mooi nieuws voor zanger David Vandyck! Zijn single “Ik Leef Voor Jou” is één van de kanshebbers om Radio 2 Zomerhit 2018 te worden! De 10 genomineerden werden vandaag bekendgemaakt tijdens de Startshow op de Pier van Blankenberge. De uitreiking van Radio 2 Zomerhit zal plaatsvinden op 12 augustus in Blankenberge.

Kijken


Voor David Vandyck is het de eerste nominatie en een bevestiging van de muzikale koerswijziging die de zanger momenteel in de studio met producer Gordon Groothedde (o.a. Marc Borsato, Nick & Simon) doorvoert. “Ik Leef Voor Jou” is de voorloper van David’s eerste album op Warner Music, voorzien voor release op 14 september 2018.

“Ik Leef Voor Jou” werd van bij release (eind april) omarmd door radio’s en publiek. De single was verschillende weken het meest gedraaide nummer op Radio 2, bereikte de 3e plaats in de Vlaamse Ultratop en de koppositie in de Ment Vlaamse Top 10. David zelf beleeft ondertussen één van zijn drukte concertzomers ooit met 46 geboekte optredens en het afwerken van zijn theatertour ‘Dichtbij’.

Stemmen op de Radio 2 Zomerhit kan via www.radio2.be


› Gepubliceerd vrijdag 13 juli 2018 om 23:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook