Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› WIN WIN WIN: fantastisch pretpakket van de film Early Man

Momenteel speelt de knotsgekke animatiefilm Early Man in de bioscoop. Deze familiefilm is een creatie van de animatiestudio Aardman, gekend van o.a. Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Win bij Sterrennieuws een fantastisch pretpakket van deze film! In dit pretpakket zit een activiteitenboekje, een kleisetje om één van de hoofdpersonages te creëren en telkens ook een duoticket om de film te gaan bekijken in de bioscoop!

Kijken


Studio Brussel-stem Eva De Roo en Ketnet-wrapper Sander Gillis zorgen voor de stemmen van de hoofdrollen in Early Man, de nieuwe animatiefilm van de makers van Wallace and Gromit en Shaun Het Schaap. Eva neemt de rol van de stoere Goona voor haar rekening, die in de originele versie wordt ingesproken door Maisie Williams (bekend als Arya Stark in Game Of Thrones). Sander Gillis zorgt voor de stem van de dappere Dug, die in de originele versie wordt ingesproken door Eddie Redmayne.

Voor Sander is het zijn eerste hoofdrol in een animatiefilm: “Ik was alvast enorm vereerd door de vraag! En Dug past perfect bij me, hij is nieuwsgierig, hij zet door en is grappig.” Viervoudig Academy Award© winnaar regisseur Nick Park en Aardman Animation slaan voor deze prehistorische komedie opnieuw de handen ineen. Early Man neemt de kijkers mee op een buitengewoon spannend en nieuw avontuur samen met een onvergetelijke ‘stam’ holbewoners.

Synopsis

Early Man speelt zich af in het begin der tijden; tijdens de steentijd en de bronstijd. De film vertelt het verhaal van de heldhaftige holbewoner Dug en zijn beste vriend Zwijnkop. Om hun thuis te redden uit handen van de machtige vijand brengen zij heel hun stam bij elkaar. Uiteraard zijn dit, geheel in Aardman’s stijl, de grappigste en uniekste karakters.

Early Man draait momenteel in de bioscoop. Zowel de originele versie (met ondertiteling) als een versie met Vlaamse stemmencast is in de bioscopen te bekijken.

WIN WIN WIN

Sterrennieuws mag fantastische pretpakketten weggeven van deze film. In elk pretpakket zit een activiteitenboekje, een kleisetje om één van de hoofdpersonages te creëren en telkens ook een duoticket om de film te gaan bekijken in de bioscoop. Waag snel je kans door aan onderstaande wedstrijd deel te nemen.

Deze wedstrijd loopt van 15 tot en met 20 februari 2018 (23u59).


› Gepubliceerd donderdag 15 februari 2018 om 11:20 uur door Robrecht Van Goolen


Sterrennieuws Wedstrijd

Deze wedstrijd is afgesloten.
Ben je bij de winnaars? We contacteren je per e-mail.


› Meer berichten uit Film

zondag 13 oktober 2019 om 20:23 uur

› Nieuwe trailer voor Charlie's Angels

woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur

› Eerste trailer voor film Little Women


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook