Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Wil jij de mijne zijn, de nieuwste single van De Alpenzusjes

Dat we niet noodzakelijk sneeuw en een aprés-skihut nodig hebben om te kunnen feesten, bewezen De Alpenzusjes al meermaals. Met o.a de 'Jungle Dans' en 'Haka' mochten we ons afgelopen zomers al vaker in het zweet dansen. Vanaf vandaag voegen ze aan dat lijstje ook 'Wil jij de mijne zijn' toe.

Kijken


De agenda van dit Nederlandse zangduo is deze zomer dan ook goed gevuld. Met hun nieuwe zomersingle 'Wil jij de mijne zijn' voegen ze een nieuwe feestplaat toe aan hun repertoire. Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen samen de Alpenzusjes. De twee vrolijke meiden kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. "Wij zijn zelf 2 feestbeesten die ervan houden om samen de tent op z'n kop te zetten en er een leuk feest van te maken. We hopen dan ook dat het publiek luidkeels mee zal zingen met onze nieuwe single 'Wil jij de mijne zijn" zeggen Chantal en Kirsten enthousiast. De tekst van deze single is geschreven door de Gebroeders KO. De productie nam, zoals altijd, producer Waylon van der Heijden op zich.

'Wil jij de mijne zijn', de nieuwe single van De Alpenzusjes kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!


› Gepubliceerd zaterdag 14 juli 2018 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook