Sterrennieuws
Pretpark | Vlaanderen

› Würst maakt rockabilly- en retro dog voor Yesterdayland

De kwaliteit druipt ervan af, van de affiche van Yesterdayland. En het jongste festival met de oudste klassiekers heeft nu ook Würst kunnen overtuigen. Würst serveert voor de sterren van Yesterdayland een kwalitatieve Rockabilly Dog. En dat het team de smaak van de 60s, 70s en 80s te pakken heeft sedert de bekendmaking van Yesterdayland mag duidelijk zijn. Würst deed er nog een schepje bovenop… een Retro Dog!

Gezond, kwalitatief en ideaal om van te smullen als pakweg Boney M, Johnny Logan, The Rubettes, The Troggs of Frans Bauer de revue passeren op één van de 7 podia in Bobbejaanland. Nog nooit zag je zoveel hits, nog nooit zag je zoveel artiesten en bands, uit de jaren 60, 70 en 80. En nu zet ook Würst z’n schouders onder het jongste festival van het land: Yesterdayland. Het festival dat door ondermeer Radio 2 wordt aangekondigd als “het mooiste retro-feest van het jaar” mag vanaf nu ook uitpakken met de titel “Het Lekkerste Festival Van Het Land”!

Yesterdayland gaat door op zondag 27 augustus in Bobbejaanland, start om 10 en eindigt om 22u. Alle info www.yesterdayland.be


› Gepubliceerd maandag 14 augustus 2017 om 13:47 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

vrijdag 30 augustus 2019 om 17:16 uur

› Plopsa blijft waarschuwen voor valse online acties


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook