Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› VTM zet nieuwe jaar in met de beste muziek en humor uit 2016

Wat mag je van oud op nieuw bij VTM verwachten?

Oudejaarsavond wordt al lachend op gang getrokken met de nieuwsjaarsspecial van Tegen De Sterren Op om 23.00. Daarin worden de beste sketches uit de Tegen de Sterren Op-liveshow op 7 en 8 mei in het Sportpaleis naar boven getoverd. Nathalie Meskens, Guga Baul, Tine Embrechts, Ella Leyers, Jonas van Geel, Clara Cleymans, Chris van Espen, Walter Baele en Ivan Pecnik zorgen met hun imitaties van onder andere Belle Perez, Donald Trump, Lady Gaga en Elton John voor een avond vol humor, ambiance én een flinke portie muziek. Om twaalf uur telt de cast bovendien samen met de kijkers af naar het nieuwe jaar!

Nadien volgt Wauters & Van Geel in Concert, het benefietconcert van Koen en Jonas waarmee ze op 30 november de Antwerpse Lotto Arena helemaal op zijn kop hebben gezet ten voordele van Rode Neuzen Dag 2016. Herbeleef om 00.35 bij VTM de avond vol zottigheid en verrassende muzikale gasten, zoals Natalia, Bart Peeters, Nathalie Meskens en Evi Hanssen.

Nog meer muziek en dansplaatjes om 01.25 met de muziekspecial 2016: Je Beleefde Het Hier!. Daarin wordt een overzicht gegeven van de bekendste en leukste muziekacts die afgelopen jaar te gast waren bij VTM. Zo bracht Bazart haar nieuwste hit ‘Goud’ bij Jonas & Van Geel, zong Stan Van Samang ‘Een Ster’ op het podium van 2 Meisjes op het Strand, kroop Danira Boukhriss in de huid van Beyonce bij Jonas & Van Geel, en stak Ian Thomas het nummer ‘Females’ van Paul Michiels in een nieuw jasje in Liefde voor Muziek. Dat en véél meer in 2016: Je Beleefde Het Hier!.

Tegen De Sterren Op Nieuwjaarsspecial
Zaterdag 31 december 2016 om 23.00

Wauters & Van Geel in Concert
De nacht van oud op nieuw om 00.35

2016: Je Beleefde Het Hier!
De nacht van oud op nieuw om 01.25

NIEUWJAARSDAG

Terwijl Guga Baul op oudjaar nog het beste van zichzelf geeft met zijn typetjes in Tegen De Sterren Op, trekt hij op 1 januari 2017 de muzikale kaart met Radio Guga INTEAM!. In die show, waarmee hij heel Vlaanderen doorkruiste, kruipt hij in de huid én het strottenhoofd van maar liefst vijftig Vlaamse en internationale muzikale grootheden. Gorki, Bart Peeters, Bob Marley, Jacques Brel, Elvis Presley, Gabriel Rios: Guga tovert ze met zijn live-band allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium. De hits, zangimitaties en muziekiconen volgen elkaar in sneltempo op. Uiteraard blijft Guga ook trouw aan zijn comedy-verleden en wisselt hij in Radio Guga muziek en humor op een clevere manier met elkaar af.

Radio Guga Inteam!
Zondag 1 januari 2017 om 22.20


› Gepubliceerd zaterdag 31 december 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook