Sterrennieuws
Muziek | Internationaal

› Universal Music Belgium kondigt nieuwe signing RHEA aan

Op de valreep van het nieuwe jaar verwelkomt Universal Music Belgium met blijdschap een nieuwe artiest op haar roster: RHEA. De jonge rockband uit het Gentse met een uitmuntende livereputatie situeert zich muzikaal ergens tussen Royal Blood, Arctic Monkeys, Muse en Foo Fighters.

De groep heeft gedurende hun nog maar korte carrière al heel wat bereikt: ze haalden de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel in 2016, kregen de kans om in o.a. de Ancienne Belgique en de Vooruit te spelen en maakten daarnaast ook reeds kilometers in het rijke Belgische festivalcircuit. De voornoemde edgy livereputatie hebben ze dan ook meer dan verdiend.

Patrick Guns, General Manager van Universal Music Belgium, had het volgende te zeggen: “RHEA heeft alle capaciteiten in huis om één van de grote rockbands van België te worden: een duidelijke visie, een gezonde werkethiek, charisma en bovenal: straffe songs. Hun demo’s overtuigden ons dan ook al snel. Wij kijken uit naar de samenwerking de komende maanden!”


› Gepubliceerd donderdag 8 december 2016 om 19:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook