Sterrennieuws
Pretpark | Vlaanderen

› Tweede editie van Yesterdayland op 26 augustus 2018 in Bobbejaanland

Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij voor één dag Yesterdayland. Het legendarische park wordt ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Met bijna 8.000 bezoekers en een succesvolle festivaldag kreeg Yesterdayland afgelopen jaar in de media het etiket “mooiste retro festival” opgespeld.

Dit jaar is Radio 2 presenting partner en als we het lijstje artiesten en bands in oogopslag nemen is het alleen maar logisch dat de grootste familie van Vlaanderen de schouders onder Yesterdayland plaatst. Maar liefst 4 podia en een indrukwekkend lijstje van nationale & internationale namen: The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, Frank Boeijen, The Rubettes, Time Bandits, Raymond van het Groenewoud, Chris Andrews, BZN, Dave Berry …. In het theater serveert levende legende Willem Vermandere zijn liedjes uit de Westhoek, die dit jaar precies 50 jaar geleden voor het eerst boven de doopvont gehouden werden! Specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Elvis Presley, Roy Orbison die dit jaar precies 30 jaar geleden van ons heen ging en een speciaal eerbetoon krijgt. Radio 2 heeft zijn eigen “Lage Landen Podium” en presenteert er ondermeer Frans Bauer, Willy Sommers, Gerard Joling, Sam Gooris en haalt zowaar Lou Depryck naar Yesterdayland voor de hits van Lou & The Hollywood Bananas en Two Man Sound! Dag Allemaal bouwt een eigen “magazinedorp”,

Ment tv trekt in de vooravond in de arena de polonaise op gang, er zijn retro drank- & foodstands, zelfs een heerlijke Rockabilly Burger en verfrissende Disco Shakes en Pop Cocktails. Terwijl de muziek overal in het park te horen is kan je met je toegangsticket ook op alle attracties! Yesterdayland, in een park waar jij als kleine rakker of flinke kleine meid naartoe trok toen je amper 5, 10 of 15 was, geheel in de sfeer die het karakter van de jaren 60, 70 en 80 doet her-be-leven!

Info en tickets

YESTERDAYLAND op zondag 26 augustus in Bobbejaanland, start om 10u00 en serveert non stop live muziek en top entertainment. In een sfeerrijk verlicht pretpark zal het retrofestival afgesloten worden met een feeëriek vuurwerk. Voor amper €49,50 maak je het mee (kids van 3 tot 10 : €25) en kan je in of op alle attracties. Het mooiste retro festival van het jaar… dat is YESTERDAYLAND!

Alle info via yesterdayland.be.


› Gepubliceerd zaterdag 18 augustus 2018 om 02:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

vrijdag 27 december 2019 om 08:18 uur

› Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

vrijdag 30 augustus 2019 om 17:16 uur

› Plopsa blijft waarschuwen voor valse online acties


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook