Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Triggerfinger ook op vrijdag 2 februari 2018 in AB Brussel

De zaken lopen op wieltjes voor het Antwerpse trio! Nadat hun twee concerten op 14 & 15 december in de AB al enkele weken uitverkocht zijn, gaan de heren van Triggerfinger door op hun elan en kondigen ze een nieuw Brussels concert aan in 2018! Goed nieuws dus voor wie geen ticket kon bemachtigen, want de band staat ook op vrijdag 2 februari op het podium van de Ancienne Belgique!

Triggerfinger onthulde eerder al de geweldige nieuwe single getiteld “Flesh Tight” (klik hier), compleet met een spectactulaire bijhorende videoclip. Ondertussen verrasten Mario Goossens, Paul Van Bruystegem en Ruben Block vriend en vijand met hun nieuwe plaat! Hun geniale vijfde studioalbum "Colossus" lost alle verwachtingen in; bewijs daarvan is de tweede single en tevens de titeltrack van het album, dat hier te beluisteren is.

Ontdek hun nieuwe nummers en geniet van een avond vol rock & roll, nu ook op vrijdag 2 februari in de AB! Tickets voor dit extra concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 september om 10u.

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE
TICKETPRIJS: 33 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd woensdag 13 september 2017 om 21:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook