Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Thundercat in De Roma Antwerpen op 19 november 2017

Wonderbassist Stephen 'Thundercat’ Bruner steekt zijn liefde voor de Japanse cultuur van sushi tot anime en videospelletjes niet onder stoelen of banken. De video werd eerder dit jaar in Tokio opgenomen en geregisseerd door Jun Hanamoto. 'Tokyo' is dan ook een ode aan de Japanse hoofdstad.

De Grammy winnaar levert met 'Drunk' (Brainfeeder) één van de beste platen van 2017. Het album werd op Pitchfork geloofd als 'Best New Music’ en bevat samenwerkingen met Kenny Loggins, Kendrick Lamar, Wiz Khalifa en Pharrell.

Naast zijn eigen fenomenale albums, vallen zijn baslijnen onder andere te horen op de muziek van muzikale vernieuwers als Kamasi Washington, Erykah Badu, Childish Gambino, Vic Mensa en Mac Miller. Zelfs Prince was fan. In 2016 won hij een Grammy voor Best Rap/Sung Collaboration voor het nummer 'These Walls' van Kendrick Lamar. Om maar te zeggen: Thundercat is waanzinnig hot.

Op 19 november staat Thundercat in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar via greenhousetalent.be.


› Gepubliceerd donderdag 3 augustus 2017 om 11:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook