Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Thomas Van Goethem speelt prins in Assepoester

Na 4 jaar dienst als prins grijpt Thomas Van Goethem nog één keer naar zijn zwaard. Vanaf 6 april 2019 staat hij aan de zijde van prinses Helle Vanderheyden in het tweede sprookje van Deep Bridge: Assepoester.

Thomas Van Goethem speelde de afgelopen 4 jaar al meerdere keren de rol van prins in verschillende producties: 'Doornroosje', 'Assepoester, 'Sneeuwwitje', en 'Doornroosje' (2018).

In 2019 kruipt hij nog een allerlaatste keer in de rol van prins. Productiehuis Deep Bridge kondigde Helle Vanderheyden al aan als prinses voor de musical 'Assepoester' in 2019, dat 'Doornroosje' opvolgt als tweede sprookje van het productiehuis. Nu vervoegt ook Thomas Van Goethem de cast als prins.

"Mijn beurtenkaart is wel bijna vol en daarnaast steken er al enkele prinsenkwaaltjes de kop op," vertelt Thomas Van Goethem aan Sterrennieuws.

Info en tickets

Assepoester speelt vanaf 6 april 2019 in Antwerpen, Gent en Hasselt.
De ticketverkoop start op 26 augustus via deepbridge.be


› Gepubliceerd donderdag 23 augustus 2018 om 14:53 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook