Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Theaterproductie Pikant is Plezant vanaf 27 september in Fakkeltheater Antwerpen

De productie 'Pikant is Plezant' gaat gewoon door zoals voorzien en is vanaf 27 september te zien in het Antwerpse Fakkeltheater. Jerry Verhaert neemt de regie over en alles verloop zijn gewone gang. Ben Bervoets is herstellende en zal binnenkort zijn vertrouwde plek weer innemen.

Wegens ernstige aandoening van de medebezieler van Take Twee Producties, is Ben Bervoets voor een tijdje uitgeteld. Maar de voorstellingen gaan gewoon door. Door een beroerte is hij genoodzaakt om de regie en de productie "Doodschrik" over te laten aan andere. Zo zal cast voor Doodschrik zijn: Saartje Danckers, Jelle Bervoets, Vincent de Coninck, Ruben de Cock en Roy Minar zijn. Piet Van Linden en Ben Bervoets nemen wel de regie op hen. Ben zal zich meer richten op het poppenspel en stillentjes aan weer aansterken tot de oude. Dus voor het publiek geen noot, alles blijft zoals het is.

Vanaf 21 september gaan ze van start met het poppenspel 'Kobe en de Toverbal' en in oktober met de komedie 'Pikant is Plezant'.

Pikant is Plezant

Jan en Celine zijn al een aantal jaren getrouwd en ze zien mekaar echt graag, maar toch hebben ze moeite met hun seksleven. Ze willen kinderen maar dat wil maar niet lukken. Ze zijn het plezant gevoel kwijt. Ze hebben al ondeugende seksspelletjes geprobeerd, zonder resultaat en een aantal sessies bij een seksuoloog hebben ook al niet geholpen.

Ten einde raad volgen ze het advies van een wat oversekste vriend des huizes want hij heeft de oplossing. Hij kent een vrouw die hun problemen kan oplossen. Haar specialiteit: amateurpornofilms. Zal deze dame met het toch wat bijzondere beroep hun problemen kunnen oplossen?

Wat wel zeker is, is dat het geplande avondje grondig wordt verstoord door onverwachte bezoekers, haar ouders. Wat eerst een ernstig probleem was, wordt nu plotseling een catastrofe!

Vertaling: Guy Keeren
Regie: Jerry Verhaert
Cast: Laura de Leeuw, Joachim Van Ransbeeck, Rob Bouevelet, Linda Dhaene, Linda Swimmen en Reggy Turneer

Info en tickets: www.fakkeltheater.be


› Gepubliceerd zondag 1 september 2019 om 11:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook