Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Theaterkomedie Blind Date één maand voor première helemaal uitverkocht

Eén maand voor de première zijn alle 5000 kaarten voor ‘Blind Date’ de deur uit. Vlaanderen heeft duidelijk zin in deze komedie in regie van Sven De Ridder met Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter Van Asbroeck. De speeldata in het Fakkeltheater zaten helemaal vol. Daarom wordt op 17, 18 en 19 februari uitgeweken naar het grotere Theater Elckerlyc te Antwerpen voor nog eens drie extra voorstellingen.

Het is duidelijk, Vlaanderen kijkt uit naar ‚Blind Date’. Reeds één maand voor de première gingen alle 5.000 kaarten de deur uit! Karen Damen en haar collega’s kondigden enkele weken geleden reeds vier extra voorstellingen aan in het Fakkeltheater te Antwerpen, maar ook deze waren in een mum van tijd uitverkocht. Regisseur Sven de Ridder reageert enthousiast: "Er wordt nogal wat afgelachen tijdens de repetities. Ik kan niet wachten om aan de theaterbezoekers het resultaat te tonen!”.

Producenten James Cooke en Bob Jennes kondigen nu voor een laatste keer extra voorstellingen aan: "Op 17, 18 en 19 februari zullen Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter van Asbroeck nog één weekend het beste van zichzelf geven. We moeten uitwijken naar Theater Elckerlyc, omdat het Fakkeltheater na ons onmiddellijk een andere productie heeft staan.”

"Blind Date" - Daten is nog nooit zo plezant geweest - vanaf 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Synopsis

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

‘Blind Date' wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, 'Aspe' en zeer onlangs nog 'Schone Schijn 2'.

Info en tickets

"Blind Date", een spetterende komedie van Brik Van Dyck in een regie van Sven De Ridder, in een productie van Uitgezonderd.

Extra weekend:
17/02 - 20u30
18/02 - 20u30
19/02 - 15u00

Locatie:
Theater Elckerlyc
Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Tickets & info:
www.theaterblinddate.be
070/691.002

Foto's van de laatste persconferentie in Hoboken kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel


› Gepubliceerd vrijdag 9 december 2016 om 10:19 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook