Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› The Johnny Cash Roadshow op 25 maart 2018 in Kursaal Oostende

Na een succesvolle uitverkochte editie in 2014 komt The Johnny Cash Roadshow terug naar het Kursaal Oostende in 2018! Johnny Cash overleed in 2003 en wordt aanzien als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw. Vaak geassocieerd met country-muziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.

“The man in black” met zijn typische bas-bariton stem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De live albums “Johnny Cash at Folsom Prison” en “Johnny Cash at San Quentin” werden wereldwijd enorme successen.

Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs zoals ‘I Walk the Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … ontbreken niet op de setlist.

Deze tribute is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash de “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover “Clive’s gelijkenis met mijn vader is akelig echt !”

Samen met The Spirit Band en Jill Schoonjans (in de rol van June Carter) brengt Clive John de geest van Johnny Cash weer tot leven !

Info en tickets

Gezelschap:
Clive John - zang
Jill Schoonjans - zang
Nick Davis – gitaar
Martin Bentley – bas
Darren Bazzoni - drum

Datum: 25/03/2018 om 20u00

Tickets: € 38 - € 33 - € 28 (incl reservatiekosten)

Reservatie:
www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

Koop uw tickets online: www.kursaaloostende.be


› Gepubliceerd donderdag 4 januari 2018 om 12:27 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook