Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› The Incredible Dr. Pol seizoen 7 op National Geographic

De Nederlandse dierenarts ‘Dr. Pol’ is al jarenlang mateloos populair met zijn programma ‘The Incredible Dr. Pol’. Niet alleen in zijn thuisland Amerika, maar wereldwijd is Dr. Pol een kijkcijferhit. Ook in het nieuwe seizoen krijgen de liefhebbers datgene te zien wat het programma en de persoon zo populair en uniek maakt: authentieke beelden van een hardwerkende en bevlogen dierenarts. In seizoen 7 wordt er volop feest gevierd, is er weer flink wat hectiek in de dierenpraktijk in Michigan en is het publiek onder andere getuige van het bezoek van Dr. Pol aan Nederland.

Nieuwe afleveringen van ‘The Incredible Dr. Pol’ zijn vanaf 1 september elke vrijdag om 23.00 uur te zien op National Geographic

Vier de verjaardag van Dr. Pol

Fans die niet genoeg kunnen krijgen van Dr. Pol kunnen op 4 september, de 75e verjaardag van Dr. Pol, de hele dag hun hart ophalen tijdens de Dr. Pol marathon op National Geographic. Tijdens de 24 uur durende marathon komen de beste afleveringen van zeven seizoenen ‘The Incredible Dr. Pol’ aan bod.

Ook kunnen de fans Dr. Pol feliciteren door een videoboodschap achter te laten op de Facebookpagina van National Geographic.

De speciale marathon voor Dr. Pol zijn verjaardag is 4 september de hele dag te zien op National Geographic.

Dr. Pol in het theater

In september komt Dr. Pol opnieuw naar Nederland voor de ‘The Incredible Dr. Pol Theatertour’ in samenwerking met National Geographic. Dr. Pol toert met deze theatershow langs verschillende theaters in Nederland om uitgebreid te vertellen over zijn leven en werk op het platteland van Michigan. Zijn tour begint op 27 september in Kampen en eindigt op 13 oktober in Doetinchem.


› Gepubliceerd dinsdag 1 augustus 2017 om 08:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook