Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› The Great Gatsby Immersive bijgewoond en goed bevonden

The Great Gatsby Immersive draait al meer dan 2 jaar in Londen en trekt er volle zalen. Tijd om deze succesproductie naar België te halen, dacht Peter Monbailleu met zijn team. The Great Gatsby is “immersief” theater. Het publiek maakt het verhaal van Jay Gatsby letterlijk samen mee met de acteurs. Er is bovendien interesse vanuit het buitenland voor deze productie!

De personages uit het stuk zijn echt en ze vertellen hun verhaal op een unieke manier en van heel dichtbij. Er zijn heel veel kamers waar je als publiek in mag zitten en zo mag deelnemen aan het spektakel. Zo kom je in slaapkamers, een bureau, een jazzbar en zelfs een verborgen boudoir. Als publiek mag je samen zingen en dansen met de acteurs.

Bovendien is de locatie van het feestje geheim wat ook zo was ten tijde van de drooglegging. Alcohol zal rijkelijk vloeien op deze geheime plek. Na het boeken van je tickets krijg je een goeie week voor de show een e-mail van Jay Gatsby zelf met het adres waar je verwacht wordt. We kunnen je enkel zeggen dat het ergens in Brussel zal zijn... Per voorstelling kunnen slechts 200 mensen deelnemen!

Na het betreden van The Great Gatsby Immersive word je naar de jaren 20 van de vorige eeuw gebracht. Een wereld vol glitters, pluimen, boa’s, hoeden en dassen, bevolkt met de personages uit het iconische Great Gatsby-verhaal die je als het publiek een unieke ervaring geven en sommigen misschien wel meenemen naar hun slaapkamer of uitnodigen op een privé-onderonsje.

Er is een Franstalige versie, maar wij van Sterrennieuws namen deel aan de Nederlandstalige versie. Je ziet onder andere Veerle Malschaert, Katja Retsin en Timo Descamps schitteren in hun rollen.

Info & tickets: www.gatsbybelgium.be


› Gepubliceerd zondag 7 april 2019 om 08:46 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook