Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Telefacts Winter: Birgit Van Mol presenteert winterse reportages

Vanaf dinsdag 2 januari krijgt het wekelijkse actualiteitenmagazine Telefacts een winters tintje. Birgit Van Mol presenteert in Telefacts Winter elke week buitenlandse reportages over luxe en glamour. Daarvoor trok ze naar de sneeuw van het mondaine Franse skistation Courchevel, meteen ook het onderwerp van één van de reportages. In het exclusieve oord lopen de miljonairs en miljardairs elkaar voor de voeten, krijgen skileraars van hun Russische klanten waanzinnige fooien en worden skichalets verhuurd voor meer dan 200.000 euro per week.

De eerste reportage, op 2 januari 2018, schetst de meest exclusieve cadeaus ter wereld, zoals een gouden racefiets van 240.000 euro, een baljurk van 50.000 euro voor een chihuahua en een paar stiletto’s van 12 miljoen euro.

Telefacts Winter is er elke dinsdag en dat vier weken lang. Op woensdag presenteert Birgit de reguliere uitzendingen van Telefacts vanuit de studio in Vilvoorde.

Telefacts Winter, vanaf dinsdag 2 januari 2018 om 21.40 bij VTM


› Gepubliceerd dinsdag 2 januari 2018 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook