Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Tamino op 23 april 2018 in De Roma Antwerpen

Na zijn pakkende doch verwoestende passages op Rock Werchter en Pukkelpop vorige zomer en na zijn hopeloos uitverkochte AB concert lijkt Tamino helemaal klaar om de rest van de wereld te veroveren. Alsvorens op tournee door Europa te vertrekken kondigt Tamino vandaag aan dat hij op 23 april 2018 op de planken van De Roma in Antwerpen zal staan. Zijn karakteristieke stemgeluid in een al even karakeiristieke zaal: nu al een match made in heaven.

Na zijn overwinning van De Nieuwe Lichting 2017 van Studio Brussel ging het hard voor de 20-jarige zanger met Egyptische roots. Meteen speelt hij op de grootste festivals die ons land rijk zijn en met zijn debuut EP ‘Tamino’, dat hij samen met Tom Pintens (Het Zesde Metaal, Zita Swoon...) opnam, gooit hij grote ogen op zowel nationaal als internationaal niveau. Zijn unieke stemgeluid neemt je mee op een rondreis vol melancholie, ontroering en expressie. Nummers als “Habibi”, “Cigar” en “Reverse” zijn van zo’n wereldniveau dat je soms zou vergeten dat hij nog maar 20 jaar is.

Tamino komt op maandag 23 april 2018 naar De Roma in Antwerpen voor een betoverende show vol ontroerende en meeslepende nummers. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 27 oktober om 10u. Mis het niet!

Dit concert is een co-productie tussen Live Nation en De Roma. Tickets & info via www.deroma.be, Proximus Go For Music (www.proximusgoformusic.be) of via 03/600.16.60

TICKETPRIJZEN: 22 EURO - 20 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd woensdag 25 oktober 2017 om 10:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook