Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› 't Is Altijd Kertmis Bij Jef & Wis - kerstblijspel van Ruud De Ridder in Echt Antwaarps Teater

Nu zaterdag 2 december 2017 start het Echt Antwaarps teater met het kerstblijspel van Ruud De Ridder: "'t Is Altijd Kerstmis Bij Jef & Wis".

Synopsis

Jef en Wis, een lief koppel dat een beetje aan de zelfkant van de maatschappij leeft. Hun enige inkomsten zijn de spullen oplappen en verkopen, die ze vinden bij het huisvuil. Maar ze zijn gelukkig met hun eenvoudig bestaan. Dit jaar willen ze rond kerst de hele familie (Jef heeft veel broers) uitnodigen om kerstmis te vieren. Al de broers zijn gelukt in het leven en hebben een hoge levensstandaard. Ze komen dan ook met tegenzin en, misprijzen naar het kleine huisje van Jef en Wis. Het felle contrast tussen arm maar gelukkig en rijk maar oppervlakkig Komt al heel snel tot uiting. Het is één van de specialiteiten van de auteur Ruud De Ridder, om elk jaar een blijspel te schrijven dat zich afspeelt rond de kerst of nieuwjaar periode.

De bijzondere sfeer die er die tijd hangt laat toe om lach en bitterheid te etaleren aan de hand van afwisselend warme en wrange dialogen.

Info en tickets

Cast:
Nicole Laurent, Ruud De Ridder, Nick Delafontaine, Ludo De Wit, Jef Carelmans, Magda Peeters, Marc Daems, Cathy Petit, Tom Dingenen.

Speelperiode: van 02/12 tot en met 14/01/2018.
Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15, op zondag om 15u00.
Ook op tweede kerstdag dinsdag 26/12, om 15u00 en 20u15.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be


› Gepubliceerd donderdag 30 november 2017 om 14:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook