Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Sunrise Avenue op 26 november 2017 in La Madelaine Brussel

Om de release van hun vijfde album ‘Heartbreak Centuty’ te vieren, komt het Finse viertal naar ons land voor een uitzonderlijk concert in het intieme kader van La Madeleine in Brussel! Afspraak op 26 november.

Onder leiding van hun charismatische zanger Samu Haber breekt de band in 2006 internationaal door met de ongenaakbare single “Fairytale Gone Bad” uit hun debuutplaat ‘On The Way To Wonderland’. Als geen ander hebben zij het recept in handen voor instant-klassiekers met catchy refreinen en betoverende melodieën. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze kunnen rekenen op een indrukwekkende fanbase over de hele wereld, en dat hun eerste album – goed voor platina – maar liefst 61 weken in de Duitse hitlijsten kampeerde. Opvolger ‘Popgasm’ (2009) zet de lijn van de straffe hits gewoon verder met “Welcome To My Life” en “The Whole Story”. De unieke stem van Samu past als gegoten bij hun gekke gitaarriffs, romantische harmonieën en elementen uit moderne muziek, urban en folk. Later volgen ook ‘Out Of Style’ (2011) met de internationale klepper “Hollywood Hills” en ‘Unholy Ground’ (2013), waarna de band de baan op gaat langs de grootste arena’s in Scandinavië en Duitsland. Nog een jaar later lanceren ze hun compilatiealbum ‘Fairytales – Best Of 2006-2014’, dat alle records verpulvert in Zwitserland en Duitsland.

De Finnen kondigen met veel enthousiasme aan dat hun vijfde album ‘Heartbreak Centuty’ eraan komt, en dat ze op tournee gaan door heel Europa! Ook in Brussel staat een concert op de agenda, meer bepaald op 26 november in La Madeleine. De ticketverkoop start op woensdag 2 augustus om 10u.

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE
TICKETPRIJS: 27,50 EURO (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd zaterdag 29 juli 2017 om 04:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook