Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock: programma van zondag 30 juli 2017

Tienen is alweer klaar voor de laatste festivaldag van Suikerrock. Sterrennieuws overloopt graag de affiche van de Family Day, zondag 31 juli 2016. Hierop staan opnieuw weer heel wat mooie namen geprogrammeerd. De kinderen kunnen hun hart ophalen met Kaatje, Just Like Me en Laura Tesoro. Niels Destadsbader, Matt Simons en Soulsister zullen ongetwijfeld voor een schitterend concert zorgen. Dit jaar zijn de headliners Status Quo en toegepast voor de suikerstad Zucchero.

Uitverkocht Suikerrock gaat al dansend de nacht in

Feest zou het worden vandaag, wel, feest werd het met een Coely die uitverkocht Suikerrock helemaal liet ontbranden, en, sorry maar dat mogen we zeggen, ze deed dat groots! Zij stond op de planken, zij had die schitterende band bij die jullie tenen masaal lieten krullen van puur genot. Coely was heerlijk, zoet als een Suikerrock-bol en legde een comfortbodempje zoals enkel een Suikerrock pannenkoek dat kan.

Jonge helden zagen we ook vandaag, The Lighthouse en Tout Va Bien deden precies wat we van hen verachtten, het Tiense publiek op het juiste been zetten om het feest te laten losbarsten. Dat gebeurde helemaal bij Tinie Tempah, die de hele markt liet armzwaaien, enkel gewapend met een forse bus deodorant, een gouden microfoon en een magistrale dj.

“Zullen we dan maar even de Tiense markt helemaal inpakken?” dachten die van Bazart nadien. Lukte moeiteloos, ze hadden een seconde of tien nodig ongeveer. Een deinende zingende mensenzee is het gevolg. Ook hier weer, net zoals gisteravond met Iggy Pop, niet even ‘inpakken en wegwezen’, maar een optreden met hart en ziel.

Nog niet uitgefeest dachten we na Bazart. En nee hoor, dat waren jullie nog lang niet blijkbaar, Gust De Coster en Dirk Stoops lieten de Veemarkt zinderen, en Lost Frequencies deed nog eens losjes over op de mainstage. Een mixed audience, jong en oud door elkaar, want de leeftijdscategoriën waren voor een keer niet aan een podium gebonden. Alles kon en mocht even. Losgaan, en dat deed u vandaag. Morgen mag dat nog eens, met de fabuleuze Zucchero en de laatste electrische Status Quo bv.

Programma hoofdpodium

Zondag 31 juli
13u15: Kaatje
14u05: Just Like Me!
14u45: Laura Tesoro
16u00: Niels Destadsbader
17u15: Matt Simons
18u45: Soulsister
20u30: Status Quo
22u30: Zucchero

Er is vandaag ook een gratis DJ Stage en een Acoustic Stage.

Tickets

Je hebt alleen een ticket nodig voor het hoofdpodium op de Grote Markt. DJ Stage en Acoustic Stage zijn gratis podia.

Tickets zijn beschikbaar via www.suikerrock.be.


› Gepubliceerd zondag 30 juli 2017 om 05:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook