Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock lanceert de Acoustic Stage Contest

Een zeer gesmaakte traditie: Het Acoustic Stage tijdens Suikerrock! Dit kleine en gezellige podium bevindt zich in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Je kan er rustig genieten van akoestische optreden, er staan zelfs banken voor het podium. Net als de vorige jaren kan ook jij solo of met je groep schitteren op dit gezellige Acoustic Stage! Wie weet word jij een van de gelukkigen die het Suikerrock publiek mogen verbazen met hun (zang)talent!

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven. Voorwaarde is dat ze een sfeervol, gezellig, akoestisch optreden van drie kwartier kunnen brengen, voor een deels zittend publiek. Enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan. Percussie is toegestaan, maar geen full size drumset.

Er zijn 15 plaatsen te verdelen over drie festivaldagen waaronder 4 op vrijdag 28 juli, 5 op zaterdag 29 juli en 6 op zondag 30 juli. Indien je deelneemt, moet je uiteraard vrij zijn op (minimum één van) deze dagen!.

Inschrijven doe je via vi.be het platform van Poppunt. Eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

Inschrijven kan nog tot en met 18 juli.

DJ Stage Contest

Ook voor onze DJ stage op de Veemarkt zijn we nog op zoek naar 10 talenten verspreid over de drie festivaldagen. Voor deze contest via vi.be schreven zich tot nu toe reeds een 175 dj's in.

Voor vrijdag 28 juli zoeken we drie specialisten uit het retrohouse/hardstyle circuit, die samen met headliner Jan Vervloet een stevige retroparty willen neerzetten. Voor zaterdag 29 juli zoeken we vier vintage dj's die een boon hebben voor 70's disco, funk en andere oldschool party music. Afsluiten doen we die avond met twee iconen: Dirk Stoops & Gust De Coster. Voor zondag 30 juli zoeken we drie allrounders die de party-people op de Veemarkt loos laten gaan. Studio Brussel talenten Double D en Shizzle Le Sauvage zorgen voor de laatste party vibes op Suikerrock 2017

Inschrijven doe je via vi.be . Eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd. Inschrijven kan nog tot en met 14 juli.

Suikerrock 2017

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen.

• Vrijdag brengt no nonsense rock’n roll met jonge honden Equal Idiots, Amerikaans gitaargeweld van Rival Sons, onze Belgische trots The Black Box Revelation én The Godfather of Punk: Iggy Pop!

• Zaterdag wordt één grote party met o.a. Lost Frequencies, Tinie Tempah én de groep van het moment: Bazart!

• Zondag is Family Day met voor de allerjongsten Kaatje en Disney Channel's Just Like Me!, en verder de allerbeste nationale en internationale pop van Laura Tesoro, Niels Destadsbade, Matt Simons en Soulsister. Status Quo brengt zijn allerlaatste elektrische concert op Belgische bodem en Suikerrock 2017 wordt afgesloten door de Italiaanse superster Zucchero.

Info en tickets

Combi-tickets, dagtickets, Kids tickets en Family tickets zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Vergeet ook niet je drinks/food jetons in voorverkoop aan te schaffen!


› Gepubliceerd vrijdag 7 juli 2017 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook