Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock 2018: Steve Aoki vervangt Pitbull

Suikerrock heeft belangrijk nieuws: Pitbull cancelt zijn optreden op Suikerrock. Dat is het minder goede nieuws. Maar de organisatoren hebben ook fantastisch goed nieuws: Superster Steve Aoki komt naar Suikerrock en neemt met veel goesting de plaats in van Pitbull op het hoofdpodium! Je leest het goed: Op vrijdag 27 juli hebben we met Lost Frequencies (Live) en Steve Aoki twee internationale top dj’s op één podium, op één avond, op de Grote Markt van Tienen.

Fotografen zijn alvast gewaarschuwd, de man maalt niet om een grapje meer of minder op het podium en doet naast bootjevaren over het publiek niet moeilijk over taarten in de frontstage te mikken. Het aardbeienseizoen is net achter de rug, maar wie weet, als u vooraan staat (en dat weten we wel zeker) graait u zo wat ‘sweetness’ mee.

Het feestje van vrijdag boet dus geenzins ook maar een millimeter aan kracht in. De toch echt wel legendarische producer en oprichter van Dim Mak Records, Steve Aoki, laat in Tienen electro en house duiveltjes los die u over de hele markt op de hielen blijven zitten. De man stond trouwens de afgelopen jaren op zowat alle grote podia over de hele wereld, en zorgt telkens voor een uitzinnige menigte! Geen ontsnappen aan, en de free patisserie krijgt u er zo gewoon bij.

Alle andere helden van Suikerrock op vrijdag blijven meer dan ooit paraat, maar de timing wordt lichtjes aangepast waardoor het optreden van Lost Frequencies Live een half uur vroeger van start gaat. Met Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Kraantje Pappie, Jebroer en Lil’ Kleine op het podium kan het niet anders dan één groot feest worden. Een feest dat je echt niet mag missen. Nog goed nieuws: er zijn nog tickets! Haast je naar de Suikerrock Ticketshop of Ticketmaster en bestel jouw tickets voor deze nu al onvergetelijke avond in Tienen!


› Gepubliceerd vrijdag 20 juli 2018 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur

› Pukkelpop 2019: When the party's over

zondag 18 augustus 2019 om 19:00 uur

› Het BSF 2019 sluit vijf intense festivaldagen af

zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur

› Pukkelpop en ART United


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook