Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock 2018: Speelkansen op het Acoustic Stage

Het Acoustic Stage is een klein en gezellig podium dat zich bevindt zich in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Dé ideale plek om rustig te genieten van een intiem akoestisch optreden, er staan zelfs banken voor het podium!

Heb jij zin om solo of met je band op dit Acoustic Stage te staan? Of ken jij enkele enthousiastelingen binnen je vriendenkring? Surf naar vi.be en schrijf jullie in voor deze once in a lifetime opportunity!

Vanaf vandaag zijn er 14 plaatsen te verdelen over drie festivaldagen waaronder 3 op vrijdag 27 juli, 5 op zaterdag 28 juli en 6 op zondag 29 juli. Indien je deelneemt, moet je uiteraard vrij zijn op (minimum één van) deze dagen!.

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven, maar enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan.

Inschrijven doe je via het vibe-platform van Poppunt. Als je nog geen profiel hebt, eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

Dag van het gezin

Vandaag is het internationale dag van het gezin! De ideale dag om je Family-tickets voor Suikerrock 2018 aan te schaffen. Met een Family-ticket kan een gezin van 2 volwassenen en maximum 4 kinderen (6j t/m 12j) aan een voordeel tarief naar Suikerrock. Deze tickets zijn exclusief beschikbaar voor leden van de Gezinsbond.

Word Suikerrock-ambassadeur

Om onze grootste fans te belonen, lanceren we dit jaar een gloednieuw initiatief: Word een officiële Suikerrock-ambassadeur en verdien tickets en exclusieve ervaringen door tickets aan je vrienden te verkopen.​

Alle info op www.suikerrock.be


› Gepubliceerd dinsdag 15 mei 2018 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook