Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Studio 54 in Sportpaleis met Nathalie Meskens en Natalia

Stany Crets neemt de showregie van de 16e editie van Studio 54 in het Sportpaleis op zich en laat zich omringen door ‘showqueens’ Nathalie Meskens en Natalia. Kruis zaterdag 7 oktober 2017 nu al maar aan in je agenda!

Vorig jaar vierde Studio 54 Sportpaleis zijn 15e verjaardag. De party is populairder dan ooit en bouwde door de jaren heen een trouwe schare fans op. Toch beslist de organisatie om het vanaf dit jaar over een andere boeg te gooien.

De showregie van de 16e editie wordt onder handen genomen door niemand minder dan Stany Crets. Een concept als Studio 54 is hem dan ook op het lijf geschreven. “Toen de organisatie van Studio 54 Sportpaleis me deze opdracht aanbood, hapte ik meteen toe”, zegt Stany Crets. “Hoe vaak krijg je immers de kans om de show te bedenken voor de grootste discoparty van het land, en met uitbreiding waarschijnlijk van heel Europa. Ik ben altijd grote fan geweest van de hele disco-wereld en alle glitter en glamour daaromheen. De discoballen, de waanzinnige outfits en uiteraard niet te vergeten de heerlijke muziek. Ik neem de feestvierders dit jaar mee in een muzikale én visuele ‘time machine’“.

Want ook muzikaal zal Studio 54 Sportpaleis zich vanaf dit jaar onderscheiden van de voorgaande jaren. Uiteraard blijft disco het belangrijkste genre, maar er wordt uitgebreid naar soul & funk uit de jaren ’70, ’80, ’90 en zelfs 2000. Alles van Diana Ross tot Bruno Mars met hier en daar zelfs een streepje Pharell Williams en Daft Punk!

Naast een grootse show met tonnen confetti, gigantische discoballen, glitterfonteinen, een champagne parade en de nodige pluimen, passeren ook een reeks vooraanstaande artiesten de revue. Ook hier pakt Studio 54 het dit jaar anders aan. Wie beter dan onze eigen showqueens Nathalie Meskens en Natalia om de zaal in vuur en vlam te zetten? Zij hebben de soul & funk dan ook perfect onder de knie.

Natalia: “2 jaar geleden mocht ik al eens op het Studio 54 podium staan. Het was een fantastische ervaring, en een plaats waar ik me helemaal thuis voel. Mijn muziek sluit ook perfect aan bij de disco- en soulvibe waar het hedendaagse Studio 54 voor staat.”

Nathalie Meskens: “Toen Stany Crets me belde was ik meteen overtuigd. Enkele jaren geleden stond ik op Studio 54 tussen het publiek te feesten en dit jaar sta ik dus op het podium. Mijn Motown repertoire past helemaal binnen het concept en ik kruip dan ook graag in de kleren van Diana Ross, Jackson 5 en andere disco-queens. Ik kijk er zo hard naar uit”.

Onder de regie van Stany Crets en met de ‘girlpower’ van Natalia en Nathalie Meskens wordt het Sportpaleis voor de 16e keer opnieuw de mooiste maar vooral de gezelligste discoclub van het land!

Info en tickets: www.studio54.eu


› Gepubliceerd donderdag 27 juli 2017 om 17:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook