Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Straffe cast voor komedie Ladies Night voorgesteld: wie gaat er vanaf 25 oktober uit de kleren?

Als je de voorbije weken James Cooke uit een stripclub zag komen, dan had hij daarvoor een goede reden. Hij was namelijk op zoek naar een ideale locatie om de komedie Ladies Night voor te stellen. Striptent Amnesia was dan ook de geschikte plaats om de fijne cast aan de persmensen te lanceren. Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys zullen de theaterversie van de film The Full Monty realiseren samen met regisseur Manou Kersting. Vanaf 25 oktober kan je in theater Elckerlyc gaan ontdekken welke acteurs helemaal naakt gaan en wie hun manager wordt. Daarna volgt nog een tournee door Vlaanderen.

Synopsis

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

”Ladies Night is een heerlijk project voor Uitgezonderd.”

“We proberen met ons productiehuis altijd net dat andere te doen,” vertelt James Cooke aan Sterrennieuws. "Met Wendy Van Wanten doen we dat al met ‘Wie wordt de man van Wendy?’ en we doen dit opnieuw met Ladies Night. Er volgt dit theaterseizoen nog een tof assisenstuk waarin we aan ons publiek vragen om de schuldige aan te duiden. We brengen altijd stukken met een kwinkslag! Er is daarnaast ook de grote musicalproductie Alladin én er volgt ook nog Vapeurs 2.”

“Ik mocht de cast van Ladies Night zelf samenstellen en stel dan een lijstje voor van potentiële castleden. Manou Kesting was onmiddellijk enthousiast over mijn keuzes. Het is dan nog eens extra tof als ook al onze namen hebben toegezegd en het zien zitten om op de scene te gaan staan.”

“Onze cast gaat nu onmiddellijk repeteren en zal niet te zien zijn op de Antwerpse Cultuurmarkt op 26 augustus. Voor het strippen moet je dus nog even wachten tot 25 oktober (lacht). Met deze affiche weet iedereen perfect wat ze gaan mogen verwachten (gniffel).”

Info en tickets:

Een productie van: Uitgezonderd.

Regie: Manou Kersting

Cast: Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys

Data: Van 25 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019

Website: www.uitgezonderd.be

Locatie:
Tour doorheen Vlaanderen met start in Theater Elckerlyc- Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Tijdens de volgende weken krijg je op Sterrennieuws gesprekken te lezen met de acteurs van deze doldwaze komedie. Zo zal je ontdekken wie welke rol zal opnemen en krijg je hun motivatie waarom ze exact voor heel Vlaanderen uit de kleren willen gaan! STAY TUNED!


› Gepubliceerd woensdag 15 augustus 2018 om 09:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook