Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Staande ovatie voor A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour

Wie vrijdagavond rondliep in de foyer van de Antwerpse Stadsschouwburg, werd door de aanwezigen om de oren geslagen met complimenten over ‘A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour’. “Dit was een avond om nooit meer te vergeten. Onvoorstelbaar wat er hier is neergezet en vooral hoe sterk de songs van George Michael werden vertolkt door een sublieme band”, klonk het na afloop. Op de sociale media ging het verhaal verder en bleven de bezoekers strooien met complimenten voor zanger Ivann, die de show droeg samen met 6 live muzikanten, dansers en ijzersterke backings.

Opvallend waren de gigantische complimenten van de aanwezige Nederlandse, Duitse en Engelse fanclubs van George Michael. Ook zij waren unaniem lovend. “Voor ons is dit een internationaal concept dat we gebouwd hebben, samen met creatieveling Kurt Lelièvre. ‘A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour’ is een sterke naam en zorgde voor een nagenoeg uitverkochte Stadsschouwburg. Het publiek kwam voor de hits van George Michael, maar werd bijna letterlijk weggeblazen door de krachtige stem van leadzanger Ivann, de topmuzikanten, de fenomenale dansers en de straffe backingvocals, die er één geheel van hebben gemaakt. We waren door alle bisnummers, maar het publiek bleef tijdens de staande ovatie met luid applaus ‘we want more’ scanderen. Het geeft aan hoe straf dit concert is”, zegt Kris Bloemen van House of Entertainment.

Op naam en als eerbetoon aan wijlen George Michael, lokte ‘The Edge Of Heaven’-tour vrijdagavond een massa muziekfans naar de Antwerpse Stadsschouwburg, die meer dan waar voor hun geld kregen tijdens ‘A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour’. Man van de avond was Ivann, een geroutineerde zanger die in het verleden het podium deelde met Leo Sayer, Paul Young en Lionel Richie. De geroutineerde Ivann kreeg massa’s complimenten als leadzanger tijdens ‘Sterren op de Dansvloer’. “Ivann is internationale klasse en één van onze beste zangers. Toen ik twee jaar geleden rondliep met het George Michael Tribute-idee, had ik hem meteen in gedachten, maar wat hij vanavond liet zien en horen heeft ons toch nog allemaal verbaasd. Onvoorstelbaar hoe hij de hits van George Michael geloofwaardig neerzet. Samen met het publiek waren we allemaal onder de indruk, net als de buitenlandse concertorganisatoren die veel oren hebben naar en interesse in ‘The Edge Of Heaven’-tour. De internationale fanclubs van George Michael waren vrijdag aanwezig op het concert en de Duitsers, Engelsen en Nederlanders waren na afloop laaiend enthousiast. Onze Facebookpagina staat vol complimenten. We mikken op het buitenland, maar we vinden het fijn dat we op vrijdag 15 februari opnieuw mogen spelen in het Oostendse Kursaal. De ticketverkoop is zaterdagavond gestart en op basis van de mond-tot-mond-reclame op de sociale media, zijn er al een pak kaartjes verkocht. Dat doet ons plezier”, zegt muzikant en bedenker Kurt Lelièvre.

Ivann: “Ik heb genoten van deze avond en ik wil iedereen bedanken die mij de voorbije uren complimenteerde. Het is een voorrecht om met zo’n straffe muzikanten, fenomenale dansers en backingvocals, de muziek van George Michael te laten herleven. Het is een eerbetoon, geen imitaties, aan één van de grootste artiesten allertijden. Ik ben opgegroeid met zijn muziek, ik heb hem als artiest gevolgd en vind het nu geweldig dat ik zijn liedjes mag vertolken met zoveel straffe mensen op het podium. Dit is genieten, voor ons én voor het publiek.”

Tickets voor ‘A Tribute To George Michael - ‘The Edge Of Heaven Tour’, met de hits van George Michael én Wham! (o.a. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’) op 15 februari 2019 in het Kursaal Oostende, kan je nu hier bestellen.


› Gepubliceerd maandag 14 mei 2018 om 17:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook