Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Solange op Pukkelpop 2017

Solange komt deze zomer naar Pukkelpop. De Amerikaanse zangeres verraste vorig jaar de wereld met haar prachtige album 'A seat at the table'. Wie haar onlangs live aan het werk zag op festivals als Primavera Sound, Roskilde of Glastonbury is nog steeds ondersteboven van haar ongelofelijke stem en wervelende show.

Solange staat op donderdag 17 augustus op de Main Stage van Pukkelpop. Opgelet: er resten niet veel tickets meer voor die donderdag, de laatste zijn nu te koop via www.pukkelpop.be.

Helaas ook minder goed nieuws uit de kampen van Mondo Cozmo en Frances. Zij annuleren beide hun Pukkelpopshows. De allerlaatste #pkp17 namen volgen snel!

Info en tickets

De laatste tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. De organisatie roept geïnteresseerde bezoekers op om enkel via deze officiële kanalen hun ticket aan te kopen.

• Een dagticket betaal je €99 all in - ZATERDAG UITVERKOCHT
(openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, kamperen op camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage)

• Een combiticket is €199 all in
(openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage)

• In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.

Meer info over de verschillende kampeerformules via www.pukkelpop.be.


› Gepubliceerd vrijdag 28 juli 2017 om 16:03 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur

› Pukkelpop 2019: When the party's over

zondag 18 augustus 2019 om 19:00 uur

› Het BSF 2019 sluit vijf intense festivaldagen af

zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur

› Pukkelpop en ART United


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook