Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› Zenuwslopende seizoensontknoping van Het Huis Anubis nu op DVD

De grote ontknoping van Het Huis Anubis en ‘De Vijf van het Magische Zwaard’ was in juni al te zien op Nickelodeon. Maar voor wie geen genoeg kan krijgen van de superspannende tv-serie is het eindelijk zover: het laatste deel van seizoen 6 van Het Huis Anubis en ‘De Vijf van het Magische Zwaard’ is vanaf nu verkrijgbaar op DVD! Beleef dit waanzinnig spannende avontuur opnieuw met Sterre, Pim, Marcel, Anastacia en Raphael!

Inhoud DVD (afleveringen 152 t/m 175)

Sterre denkt te weten wie de verrader is, Raphael wil haar helpen, maar vergist zich. Marcel brouwt een liefdesdrankje dat fout afloopt, Pim gaat op zoek naar zijn amulet en Anastacia blijkt na een romantisch avondje te zijn verdwenen. De strijd tussen Morgana en De Vijf is helemaal losgebarsten. Zeker als blijkt dat Morgana de echte wereld is binnengestapt. Hoewel De Vijf hulp krijgen van Galahad en Merlijn, krijgt Morgana het zwaard alsnog te pakken. Alles lijkt voorbij voor De Vijf… of is er toch nog hoop?

Afleveringen van Het Huis Anubis en ‘De Club van de Oude Wilg’ zijn opnieuw te zien op Nickelodeon van maandag tot en met vrijdag om 19u35 en zaterdag om 19u.


› Gepubliceerd vrijdag 14 oktober 2011 om 11:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook