Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› De musical Alice in Wonderland met K3 nu op DVD

Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’ en ‘De Drie Biggetjes', schitterde K3 dit jaar in de allereerste 3D musical ‘Alice in Wonderland!’ Deze wereldprimeur was van april tot en met augustus te zien in Vlaanderen en Nederland en was een overdonderend succes! Meer dan 180.000 enthousiaste fans beleefden samen met Kristel, Josje en Karen een betoverend avontuur in de fantasierijke wereld van Alice in Wonderland.

Vanaf 14 september kan je het avontuur van de musical Alice in Wonderland met K3 opnieuw beleven op DVD!

Naast de Vanilla versie van de DVD is er ook een Limited Edition verkrijgbaar met speciale hologram verpakking en karaoke CD van de musical.

De CD met liedjes uit de musical 'Alice in Wonderland' met K3 werd eerder dit jaar uitgebracht en haalde al van bij release goud in Vlaanderen en Nederland.

Synopsis


Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?

Deze DVD is een 2D registratie van de voorstellingen op 21 & 22 april 2011 in de Elisabethzaal te Antwerpen, afspeelbaar op elke TV.

Cast

K3: Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman.
Konijn: Jacques Vermeire
Rups & Hoedenmaker: Koen Crucke
Tweeling & Hartenkoning(in): Nicole & Hugo

Creatives

Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis
Scenario: Gert Verhulst & Hans Bourlon
Regie: Gert Verhulst
Choreografie & musical staging: Martin Michel
Muziekaal leider & dirigent: Dirk De Caluwé
Arrangementen: Steve Willaert
Kostuumontwerp: Arno Bremers
Pruiken & make-up: Harold Mertens
Decorontwerp: Piet De Koninck & Stefaan Haudenhuyse
Lichtontwerp: Luc Peumans
Geluidsplan: Marc Luyckx

Speelduur

ca. 105 minuten


› Gepubliceerd zaterdag 10 september 2011 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook