Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Marco Borsato brengt live 3D registratie Gelredome en verzameling nummer 1-hits uit

Marco Borsato brengt nog voor het eind van dit kalenderjaar een live DVD en een verzamelalbum uit. Op 21 oktober verschijnt "3Dimensies Live” en op 25 november komt “#1” uit, een verzameling van alle nummer 1-hits die Borsato tot nu toe in Nederland en België heeft gescoord. “3Dimensies Live” is de registratie van de concerten die eerder dit jaar in mei in GelreDome plaatsvonden. De concertweergave verschijnt in 3D. Dit is een primeur voor Borsato, als eerste Nederlandse artiest. De audio van het concert is bijgevoegd op CD. Naast de luxe 3D weergave, wordt er ook een 2D-versie en een enkele DVD op de markt gebracht.

Marco over '3Dimensies Live': “Wanneer je kijkt naar een 3D-registratie is er sprake van een totaal andere concertbeleving. Het is net alsof je er (weer) bij bent! Het was voor mij heel bijzonder om voor de 25e keer in mijn geliefde GelreDome te staan voor zoveel enthousiaste mensen. Dat juist deze show met de allernieuwste technieken is vastgelegd maakt het extra speciaal!”

Ook brengt Marco Borsato als eerste Nederlandse artiest ooit een verzameling van zijn nummer 1-hits uit. Het zijn er 16, van “Dromen Zijn Bedrog” (1994) tot en met “Waterkant” (2010). Met deze uitgave treedt Borsato in de voetsporen van onder anderen Michael Jackson, Elvis Presley en The Beatles, die alle ook een number one-collectie uitgebracht hebben. De unieke compilatie zal uit twee delen bestaan; naast de nummer 1-hits biedt Borsato ook zijn fans de gelegenheid om hun persoonlijke favorieten te kiezen uit de rest van zijn repertoire. Dat zal in de periode voor het verschijnen van het album mogelijk zijn via www.borsato.nl.

Marco over #1: “Vol trots kijk ik terug op mijn zeer rijke oeuvre, waarbij ik ruim een jaar op #1 heb gestaan. Het zegt iets over hoe mijn muziek gewaardeerd wordt, een gevoel dat nooit zal wennen. Dat ik het tweede schijfje van deze best of kan samenstellen met mijn fans beschouw ik als een voorrecht!”


› Gepubliceerd vrijdag 26 augustus 2011 om 16:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook