Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› How I Met Your Mother - seizoen 3: Te koop op DVD vanaf 24 augustus

Met dit derde geweldige seizoen van How I Met Your Mother krijgen liefhebbers van scherpe comedy alles waar ze van kunnen dromen: heerlijke confrontaties tussen nette mensen, losgeslagen partydieren en alles wat daar tussen hangt. Mannen die zich afvragen: "waarom ben ik hier, waarom lig ik niet tussen de lakens met een leuke meid?" vinden in dit seizoen hun antwoorden, vereeuwigd in de Bro Code (en vrouwen leren wat er in dat mannenkoppie omgaat...)!

Kijken


Synopsis
De zoektocht naar een soulmate was nog nooit zo hilarisch als in dit derde seizoen van How I Met Your Mother! De dertigjarige Ted (Josh Radnor) heeft De Ware nog niet gevonden, maar zijn weg naar huiselijk geluk is bezaaid met vrouwelijke punkrockers, tatoeages, pornofilms en heftige feesten. Intussen proberen Marshall (Jason Segel) en Lily (Alyson Hannigan) te wennen aan het huwelijksleven terwijl de onverbeterlijke Barney (Neil Patrick Harris) op schandelijke wijze de Bro Code - de broedercode - overtreedt ...

The Bro Code
De Bro Code staat voor alles wat echte mannen bindt: blinde loyaliteit onder elkaar, en dat in een wereld waar zij zichzelf aan de top van de voedselketen bevinden en vrouwen onderaan zitten. Dergelijke diepe gedachten horen vereeuwigd te worden, en daarom schreven Neil Patrick Harris en Matt Kuhn het gelijknamige boek “The Bro Code”, een wereldwijde bestseller met onmisbare tips. Want wie de Bro Code overtreedt, kan zich letterlijk diep in het kruis geraakt voelen!
• Article 1 : Bro's before ho's.
• Article 2 : A bro is always entitled to do something stupid, as long as the rest of his Bros are all doing it.
• Article 3 : If a Bro gets a dog, it must be at least as tall as his knee when full-grown.
• Article 4 : A Bro never divulges the existence of The Bro Code to a woman. It is a sacred document not to be shared with chicks for any reason... no, not even that reason.
• Article 5 : Whether he cares about sports or not, a Bro cares about sports.
• Article 6 : A Bro shall not lollygag if he must get naked in front of other Bros in a gym locker room.
• Article 7 : A Bro never admits he can't drive, even after an accident.
• Article 8 : A Bro never sends a greeting card to another Bro.
• Article 9 : Should a Bro lose a body part due to an accident or illness, his fellow Bros will not make lame jokes such as "Gimme three!" or "Wowm quitting your job like that really took a lot of ball". It's still a high five and that Bro still has a lot of balls... metaphorically speaking, of course.
• Article 10 : A Bro will drop whatever he's doing and rush to help his Bro dump a chick.

Sterke cast met Neil Patrick Harris in glansrol
De cast van How I Met Your Mother wordt door critici als de beste omschreven sinds Friends: een kwalificatie die staat als een huis. Neil Patrick Harris (DoogieHowser MD, Star Ship Troopers) is inderdaad onweerstaanbaar: hij zet een schitterende vertolking neer als Barney, een personage dat zijn eigen leven begint te leiden in onze popcultuur. Liefhebbers van Glee konden Harris al aan het werk zien in het eerste Glee-seizoen, waar hij tevens een Emmy Award voor ontving. Alyson Hannigan kennen we uit Buffy en American Pie en ook Jason Siegel (Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall) speelt excellent.

Te gekke gastoptredens, met Britney!
Seizoen 3 bevat legendarische gastoptredens van onder andere Britney Spears, Enrique Iglesias en Heidi Klum. Britney is geweldig in haar rol als secretaresse van dokter Stella. Ted wil zijn tatoeage laten verwijderen en gaat daarvoor naar dokter Stella. Hij wil graag een keertje uit met Stella, maar eindigt in bed met de secretaresse. Britney – Abby in de aflevering – lijkt een nerdy meisje te zijn, maar om Ted aan de haak te slaan haalt ze echt alles uit de kast en verandert ze in een giegelende vamp. Niet te missen!

Vijf Emmy's en tal van nominaties
How I Met Your Mother won een indrukwekkende vijf Emmy Awards en kreeg vijftien nominaties voor een Emmy. Daarnaast ontving de serie twee nominaties voor een Golden Globe. How I Met Your Mother haalde daarbuiten nog eens zes bekroningen en 31 nominaties binnen.


› Gepubliceerd donderdag 18 augustus 2011 om 19:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook