Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Populair konijn Bobo wordt popster

Vanaf morgen is het zover: de allereerste full CD van Bobo is een feit! Het populaire blauwe konijn kwam eerder dit jaar met de single ‘Bobo’, de titelsong van de gelijknamige tv-serie die sinds juli te zien is op vtmKzoom. Dit aanstekelijke nummer werd goed ontvangen door de jonge Bobo fans dus dat smaakte al snel naar meer. Studio 100 presenteert op 17 augustus 2011 met trots de spetterende CD van een konijn dat naast huppelen, dansen en kattenkwaad uithalen ook nog eens geweldig kan zingen.

De CD ‘Bobo’ biedt voor ieder wat wils: mooie, rustige liedjes, maar ook coole rocksongs waarbij de kinderen door de kamer kunnen springen en de allerleukste, vrolijke meezingers. Naast Bobo zijn ook zijn beste vriend Tjerk en zusje Krabbel de studio ingedoken om samen met Bobo een aantal liedjes in te zingen.

Liedjes
1) Bobo
2) Het Bobo doe-lied
3) Boboband
4) Verstoppertje
5) Heb jij mijn oren gezien
6) Konijntjes zijn blauw
7) Huppellied
8) Eén eendje
9) Ijsjes eten
10) Plekje
11) Fanfare
12) Pannenkoekenrock
13) Verjaardagslied

Naast de CD zijn er nog tal van leuke Bobo hebbedingetjes zoals het eerste Bobo gezelschapsspel Bobo Dobbelpret en een Bobo pluche (30 cm).

Bobo Dobbelpret
Dobbel mee met Bobo en bereik als eerste de aankomst! Rol de kleurrijke vormendobbelsteen en kijk wat je geworpen hebt. De rode ster? Dan mag je vooruit naar het dichtste rode vakje. Of ga je liever naar het eerste stervormige vakje? Dat mag ook. Aan jou om elke keer weer uit te zoeken waar je het best voor kiest!

Wie bereikt als eerste de aankomst?


› Gepubliceerd dinsdag 16 augustus 2011 om 16:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook