Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met K's Choice op Marktrock 2011

Het had niet veel gescheeld of K's Choice stond zaterdagavond niet op Marktrock Leuven. Hun tourbus werd zelfs door de politie geëscorteerd tot vlak achter het podium op de Oude Markt. Sarah en Gert Bettens zijn helemaal terug met het album Echo Mountain en gaven opnieuw een geweldig concert op Belgische bodem. Sterrennieuws had een gesprek met Sarah Bettens.

Met het nieuwe album dat in 2010 uitkwam, rocken ze weer de pannen van het dak. K's Choice is helemaal herboren. Tijdens de zomer touren ze doorheen Europa en nu verblijft K's Choice eventjes in België. Zo staan ze maandagavond in het uitverkochte Openluchttheater in Deurne en vrijdagavond op het Brussels Summer Festival.

In het najaar plant K's Choice een grote akoestische tour in de Belgische concertzalen, getiteld 'Little Mountain'. Alle info hierover is te vinden op http://www.kschoice.be/.

Sterrennieuws had een gesprek met Sarah Bettens van K's Choice. Dit interview kan je beluisteren naast dit artikel op Sterrennieuws!


› Gepubliceerd zondag 14 augustus 2011 om 00:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook