Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met Dimitri Vegas & Like Mike op Marktrock 2011

De absolute headliner op de eerste dag van Marktrock 2011 was het DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Zij wisten bijzonder veel volk aan het dansen te krijgen op een volzette Oude Markt. Sterrennieuws had met de sympathieke DJ's een interview vlak voor hun set!

Dimitri Vegas & Like Mike hebben bijzonder veel plannen, want ze gaan binnenkort op wereldtour. Hierdoor zijn de komende tijd niet of nauwelijks nog te zien in België. Marktrock kreeg dus een heel fijn afscheidsfeestje cadeau!

De 2 heren riepen bovendien op om te stemmen voor de DJ Mag Top 100. Je kan nog steeds voor hen stemmen, maar verzeker je ervan om ‘Dimitri Vegas & Like Mike’ tesamen in te geven, want de individuele namen gaan verloren. Stemmen kan nog tot 23 september via http://www.djmag.com/top100.

Op uw favoriete showbizz- en entertainmentsite Sterrennieuws kan je naast dit artikel een exclusief interview met Dimitri Vegas & Like Mike beluisteren!

Foto's van Marktrock 2011 op vrijdag 12 augustus kan je naast dit artikel bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage!


› Gepubliceerd zaterdag 13 augustus 2011 om 00:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook