Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met The Baseballs

Wat een heerlijk swingend concert gaven Sam, Digger en Basti van The Baseballs afgelopen zondag op het Tiense festival Suikerrock. De rock-'n-roll groep uit Berlijn zette een bijzonder sterke set neer in Tienen. De band geeft een jaren 50-gevoel aan moderne popliedjes. Sterrennieuws-hoofdredacteur Robrecht Van Goolen had een interview met de 3 heren en fotograaf Karel Verheyden mocht een fotoshoot houden!

Enkele bewerkingen van hedendaagse popsongs zijn onder andere ‘Umbrella’ van Rihanna die ze in een sambajasje hadden gestoken als bisnummer en ‘Hot 'n Cold' van Katy Perry. Er staan echter nog veel meer leuke herwerkingen op hun meest recente album ‘String ’n Stripes’. De meest recente single 'This Is A Night' is een herwerking van 'Het Is Een Nacht' van Guus Meeuwis.

De swingende bewegingen en vetkuiven ontlenen ze aan de bekendste rockabillyperformer Elvis Presley. “Rockability is een gevoel dat we willen overbrengen op het publiek vandaag”, vertelden Sam, Digger en Basti voorafgaand aan het concert aan Sterrennieuws.

Naast dit artikel kan je een exclusief interview met The Baseballs beluisteren en leert de Sterrennieuws-hoofdredacteur de drie heren het Tiense publiek te begroeten. De jongens gebruikten de slagzin ook op het podium! De fotoshoot en de foto's van het concert kan je hiernaast ook bekijken.

The Baseballs bezorgden Tienen alvast een spetterende show met een schitterend decor en heel wat vuurwerk. De ticketverkoop voor het reeds aangekondigde concert in Trix Antwerpen op 3 oktober 2011 zal ongetwijfeld de hoogte in schieten!

Tickets via Proximus Go For Music: 0900/260.60 of www.proximusgoformusic.be
Ticketprijs: 28 euro (excl. servicekosten)


› Gepubliceerd woensdag 3 augustus 2011 om 11:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook