Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Debuutalbum Ian Thomas in de winkel: More Than A Game

Ian Thomas groeide in zeer korte tijd uit tot een waar fenomeen. Een heuse mediastorm na het verschijnen van zijn eerste youtube filmpje (eind februari 2011), op 3 weken tijd in Vlaanderen meer vrienden op Netlog dan Justin Bieber zelf, een nr.1 hit met zijn eerste single “Baby” (25 maart 2011), opvolger “Autograph” die afgelopen week ook de nr.1 in de vlaamse Ultratop 10 bereikte!! opnames voor videoclips, ondertussen meer dan 1 miljoen gecombineerde views op YouTube, hysterische taferelen tijdens signeersessies, onder politiebegeleiding naar school... heel wat voor een 14-jarige, en nu ligt zijn debuutalbum “More Than A Game” in de winkel!

Afgelopen zaterdag was het dé grote dag voor Ian Thomas, enkele honderden gelukkige wedstrijdwinnaars vulden het 4D theater in Bobbejaanland voor de presentatie van zijn debuutalbum "More Than A Game". Vanaf de eerste noot was het meteen raak, de jonge meisjesharten gingen direct in overdrive en er kwam security aan te pas om een bestorming van het podium te voorkomen. Tussen het gegil en gekrijs door brachten Ian Thomas en zijn dansers een superstrakke show op het podium. Ian zong, danste, rapte en bracht zijn fans een halfuur lang in vervoering alsof hij nooit anders had gedaan...een topprestatie!

Na afloop van de showcase volgde een signeersessie in het park en het werd duidelijk dat niet enkel de wedstrijdwinnaars het gure regenweer hadden getrotseerd voor hem. Rijendik stonden de fans aan te schuiven voor een handtekening, foto en ja, zelfs een knuffel was niet teveel gevraagd. En Ian Thomas...die onderging het allemaal met de glimlach. Na bijna 2u. signeren trok de tienerster het park in en bezorgde hij enkele fans een onvergetelijke dag door met hen een ritje te maken in de supercoole rollercoaster DIZZ.

Een prachtige afsluiter voor een zware, maar fantastische dag voor Ian Thomas en zijn vele fans.

“More Than A Game” bevat natuurlijk het nummer waar het allemaal mee begon “Baby” en opvolger “Autograph”, maar bestaat voor de rest uit volledig nieuwe, eigen nummers. Een superleuke mix van luchtige popnummers, tot enkele tracks met een stevige rap erin, ja zelfs een echte ballad en 2 volledig Engelstalige tracks....de nieuwe tienerster gooit alles in de strijd op “More Than A Game”.

"More Than A Game", de debuutCD van Ian Thomas ligt nu in de winkel.

Ian Thomas - More Than A Game: tracklisting

1) Autograph
2) Kiss Kiss
3) You Got Me Down
4) Baby
5) I <3 You
6) Kom Dicht Bij Me
7) Girl You Are Mine
8) El NinYo

X-tra:
9) Autograph (English version)
10) Kiss Kiss (English version


› Gepubliceerd maandag 27 juni 2011 om 16:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook