Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Het Studio 100 Speeleiland: allereerste Wii spel met je favoriete Studio 100 vriendjes

Goed nieuws voor de kleine en grote gamers onder ons, want vanaf vandaag is het allereerste Wii spel ‘Het Studio 100 speeleiland’ verkrijgbaar. Dit spel bestaat uit een verzameling leuke spelletjes van je favoriete Studio 100 vriendjes.

Ga op avontuur en race samen met Mega Mindy of Mega Toby met de jetski, spring op de rug van Amika en galoppeer als een echte ruiter door de bossen of vlieg en probeer de honing te verzamelen net als Maja de Bij.

Speel een partijtje kaboutersjoelen met kabouter Plop en zijn vrienden, mik het balletje in het gaatje op de minigolfbanen van Piet Piraat of kies jouw favoriete K3'tje en probeer de 10 kegels van de K3-bowlingbaan omver te gooien!

Is je zus fan van K3, je broer van Piet Piraat, je mama van Mega Toby of misschien je papa van Mega Mindy? Het Studio 100 Wii spel kan door iedereen samen gespeeld worden en biedt gegarandeerd plezier voor de hele familie!

Spelletjes

Minigolf (Piet Piraat)
Sjoelen (Kabouter Plop)
Bowlen (K3)
Paardrijden (Amika)
Jetski (Mega Mindy)
Vliegen (Maja de Bij)


› Gepubliceerd woensdag 22 juni 2011 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook