Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› Hallo K3 volume 3 op DVD

Vanaf morgen is de DVD 'Hallo K3’ volume 3 verkijgbaar in de winkel. De unieke sitcom 'Hallo K3'gaat over het dagelijkse leven van 3 hippe meiden, met K3 in de hoofdrol! Samen maken ze de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties.

Inhoud

Karen en Kristel wonen samen in één appartement. Josje woont in het appartement aan de overkant van de gang. Maar ze wonen natuurlijk niet alleen in het grote gebouw. In het appartement onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas. Naar mate de meiden Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas vindt dit leuk, maar blijft bescheiden.

In het appartement boven hen woont weduwenaar Marcel, die hen altijd wil helpen. Buurman Marcel bedoelt het goed, maar bakt er niet altijd evenveel van. Maar Marcel is er steeds voor de meisjes, en geeft hen steevast foute 'goede raad'. Hij is ook een echte klusser die met afwisselend succes de meisjes uit de nood helpt, of net voor de nodige problemen zorgt. Daarnaast brengen de meisjes graag tijd door bij Rosie in haar koffiebar 'Roze Bottel'.

Afleveringen

De interland
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneyder, gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België! Ondertussen geeft de wasmachine van Kristel de geest. Marcel doet alsof hij ze kan maken, zodat hij de voetbalwedstrijd kan kijken, maar eigenlijk kent hij helemaal niets van wasmachines…

Joeri
Kristel is helemaal in de wolken als ze op blind date vertrekt, ze is ervan overtuigd dat Joeri de man van haar leven zal worden. Karen heeft daarentegen een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen. Josje bereidt zich voor op het poolkampioenschap dat Rozie organiseert. Tegen 15 jongens kan ze vast en zeker haar mannetje staan!

Een pizza te veel
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten. Maar dan blijkt dat haar hele omgeving ongezond en vet eet… Karen wordt verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt keer op keer pizza’s om hem te kunnen ontmoeten. Er is maar één probleem, de pizza’s zijn niet te eten…


› Gepubliceerd dinsdag 24 mei 2011 om 16:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook