Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Show Plop gaat trouwen vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD

Er heerst een drukte van jewelste in het kabouterbos. Plop is in de weer met het bakken van 1000 plopkoeken, Kwebbel moet haar paddenstoel schoonmaken, Klus is bezig met een geweldige uitvinding en heeft daarvoor de hulp nodig van Lui. Tot overmaat van ramp komt de vervelende Tante Plap ook nog op bezoek. Zij blijft bij haar neef Plop logeren tot hij trouwt met een kaboutermeisje… Dit is het begin van een wervelende Plopshow. Vanaf vandaag is deze leuke show verkrijgbaar op DVD.

Tijdens de voorstelling krijgen Kabouter Plop, Kwebbel, Klus en Lui bezoek van Tante Plap. Tante Plap is niet alleen heel streng, maar ook een enorme bemoeial en vastbesloten dingen te veranderen in het kabouterbos. Ze vindt namelijk dat Kabouter Plop wel toe is aan een vriendinnetje en komt hem een handje helpen om er een te vinden … Maar of Plop daar nu zo blij mee is?

Zal Kabouter Plop inderdaad een kaboutermeisje trouwen en zal Tante Plap ooit nog vertrekken uit het kabouterbos? Dat is te zien in ‘Plop gaat trouwen’; een theatershow met de karakters uit de populaire tv-serie en boordevol bekende kabouterliedjes.

Deze DVD is een registratie van de theatervoorstelling op 14 november 2010 in het Parktheater te Eindhoven.

Foto's van Plop gaat trouwen kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd woensdag 8 juni 2011 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook