Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Bandits lanceren eerste single Stop!

Bandits, vroeger bekend als de Gizonband, zijn een pop-rock band. De band bestaat uit 4 leden, nl. Jasper, Toon, Tim en Thomas. Deze jongens zijn afkomstig van regio Mechelen-Lier en ze leerde elkaar kennen op de gizonschool (Gitaar zonder noten school). Ze hebben ook alle 4 deelgenomen aan Junior Eurosong. Tim en Thomas waren toen bekend als ‘ T&T’, hun liedje ‘Geniaal’ behaalde de derde plaats en is nog steeds een hit. Toon was de drummer van T&T. Ook in de edities van Ketnetpop waren ze alle 4 te bewonderen als zanger en/of presentator.

Kijken


Met de Gizonband hebben ze al tientallen optredens gedaan met eigen nummers, medleys en covers. Het zijn stuk voor stuk muzikanten die verschillende instrumenten bespelen en alle 4 kunnen ze fijn zingen.

Op 28 juni spelen ze op Pennenzakkenrock en ze lanceren vandaag hun eerste single Stop! Na Pennenzakkenrock is er een grote tour doorheen Vlaanderen ingepland.

Hun videoclip kan je naast dit artikel bekijken!


› Gepubliceerd donderdag 2 juni 2011 om 18:36 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook