Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› Help K3 of de bewoners van Het Huis Anubis in de nieuwe Studio 100 Nintendo DS games

Studio 100 brengt 2 Nintendo DS games uit met K3 en de personages uit Het Huis Anubis in de hoofdrol.

Help K3 in Nintendo DS game 'K3 en de Vrolijke Noten'

De meisjes hebben hulp nodig om alle muzieknoten op papier te krijgen voordat de zaal vol zit met kinderen. Dit is slechts één van de opdrachten op de nieuwe Nintendo DS game 'K3 en de Vrolijke Noten'. Samen met andere spelletjes en vrolijke K3 liedjes is deze K3 game goed voor massa’s speelplezier! Het spel bestaat uit een goede mix van avontuur, mooie K3 kleding, dansen, puzzelen, zoeken en actie!

Ooit al eens afgevraagd waar de muziek van K3 eigenlijk vandaan komt? Nou, ik niet! Totdat gisteren de drie meiden in tranen bij mij kwamen en mij hun muziekpapier lieten zien. Leeg! Blanco blaadjes! Alle noten waren verdwenen. In de rechterhoek van de laatste pagina stond, met hele kleine lettertjes, het volgende geschreven: “Zijn op vakantie! De Vrolijke Noten.”

Natuurlijk, ook muzieknoten willen er soms op uit. En dat is geen probleem, maar ze zijn helemaal vergeten dat er vanavond een groot concert is! Aan de meiden van K3 de taak om alle noten weer op papier te krijgen, voordat de zaal vol zit met kinderen. The show must go on!

'K3 en de Vrolijke Noten' is een combinatie van een avontuur en activiteiten spel voor kinderen vanaf 3 jaar. Bovendien heeft deze Nintendo DS game een onderdeel met 3D-avonturen met verschillende spelletjes en originele K3 liedjes!

Releasedatum: 1 juni 2011

Magische Nintendo DS game 'Het Huis Anubis en de Donkere Strijd'

Kun jij ook niet genoeg krijgen van Het Huis Anubis en de bijzondere bewoners? Dat hoeft ook niet, want vanaf nu is er een nieuw, spannend en magisch Nintendo DS spel: 'Het Huis Anubis en de Donkere Strijd'. Kruip in de huid van één van de bewoners en ga dit avontuur aan!

In ‘De Donkere Strijd’ draait het om vriendschap en natuurlijk om het oplossen van allerlei mysteries. Het spel bevat 5 speelbare karakters en speelt zich af op diverse locaties, zoals het huis, de school, het bos en een kasteel. Een spel met voldoende aandacht voor donkere krachten en enge wezens die aangestuurd worden door zwarte magie. De Anubishelden moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen!

'Het Huis Anubis en de Donkere Strijd' is een combinatie van een avontuur en activiteiten spel voor kinderen vanaf 6 jaar.

Releasedatum: 1 juni 2011


› Gepubliceerd woensdag 1 juni 2011 om 15:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook