Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Animatieserie Heidi voor het allereerst op DVD

De Vlaamse versie van de succesvolle TV-klassieker Heidi is sinds juli 2010 te zien op vtmKzoom en is in een mum van tijd uitgegroeid tot een groot succes, want wekelijks telt Heidi ongeveer 134.000 jonge kijkertjes.

De meest avontuurlijke momenten uit de animatieserie Heidi voor het allereerst op DVD!

Heidi, de wereldberoemde animatieserie uit 1974, vertelt het leven van een Zwitsers weesmeisje dat opgroeit bij haar grootvader in een huisje in de bergen. Eerst is Heidi een beetje bang van hem omdat iedereen in het dorp hem vreselijk nors en onvriendelijk vindt, maar hij blijkt een zeer vriendelijke man te zijn en al snel raken ze erg op elkaar gesteld. Heidi leert hier ook de geitenhoeder Peter kennen en al snel worden ze beste vrienden. Samen beleven ze elke dag een nieuw avontuur.

De DVD met de eerste vijf verhaaltjes van Heidi ligt vanaf 25 mei 2011 in de winkel en biedt meer dan 95 minuten kijkplezier. Bovendien staan de afleveringen er ook op in het Frans.

Verhaaltjes

De geheimzinnige grootvader
De hut van grootvader
Op de weide
Een nieuw familielid

Met de stemmen van onder meer Clara Cleymans, Sven De Ridder, Luc Vandeput, Priske Dehandschutter, Griet Dobbelaere, Roger Bolders, Chadia Cambie, Camilia Blereau, en vele andere…

Heidi in 3D

Het verhaal van Heidi is gebaseerd op de boeken, Heidis Lehr- und Wanderjahre en Heidi kann brauchen, was es gelernt hat, van de Zwitserse schrijfster Johanna Spyri. Naar aanleiding van het originele verhaal ging in 1974 de intussen wereldbekende animatieserie op antenne. In 2008 zijn de rechten van deze tekenfilmserie in handen gekomen van Studio 100 bij de overname van het Duitse EM.Entertainment. Naast de Vlaamse versie die nu loopt is Studio 100 ook bezig met de creatie van nieuwe afleveringen van Heidi in 3D.

Meer Heidi

Naast de dvd staan er ook enkele andere Heidi hebbedingetjes op de planning waaronder een memospel, een kaft, een schoolsetje, een lunchbox, een pop en een puzzel.


› Gepubliceerd dinsdag 17 mei 2011 om 15:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook