Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Domino, de musical: de zoektocht naar een mannelijke hoofdrol

Vanaf 8 maart 2012 starten in de Antwerpse Stadsschouwburg de voorstellingen van ‘Domino’, de hitmusical die de bezoekers meeneemt op een zinderende Clouseau-rollercoaster. De musical wordt opgevat als een romantische komedie over liefde en vriendschap, waarin de knapste songs en tijdloze hits van Vlaanderens populairste groep als een rode draad verweven zitten.

In de hitmusical ‘Domino’ worden de ups en downs gevolgd van de bewoners van Swentibold, een fictieve volkse wijk in Vlaanderen. Iedereen staat er op een kruispunt in zijn leven. Bovendien dreigen ze ook nog hun huis te verliezen. Eén van de nieuwkomers in de wijk is Domino, een vrouw van eind de twintig die er net een relatiebreuk op heeft zitten…

De eerste namen van de rolbezetting zijn inmiddels bekend. Deborah De Ridder speelt Domino en Mark Tijsmans kruipt in de huid van Domino’s ex-vriend Marc. Maaike Cafmeyer neemt de rol van buurvrouw Anne voor haar rekening en Ivan Pecnik is Geert, de voorzitter van het buurtcomité.

De zingende acteur die straks Domino opnieuw kan doen geloven in de ware liefde, wordt gezocht via een talentenjacht bij vtm met Francesca Vanthielen als host. Zij zal de kijkers doorheen de afleveringen loodsen, die een combinatie worden van opnames op locatie en studioshows. De uitzendingen starten in het najaar, maar de castings en eerste opnames vinden al deze zomer plaats.

Francesca geeft hierbij dan ook het startschot van de zoektocht met het inschrijvingsformulier, dat terug te vinden is op onze webstek vtm.be. Niet alleen professionals kunnen deelnemen aan de audities, ook ongeschoolde talenten die goed kunnen zingen en acteren worden uitgenodigd om hun kans te wagen.

Tijdens de programmareeks worden de kandidaten grondig voorbereid op de rol in de hitmusical. Ze krijgen een opleiding op maat gemaakt om voorstelling na voorstelling te schitteren als de jongeman die het hart van Domino verovert in de gelijknamige musical.


› Gepubliceerd maandag 9 mei 2011 om 16:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook