Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Bakken met Roger van Damme op Njam!

Het gaat hard voor topchef Roger van Damme van Het Gebaar. Twee weken na de lancering van zijn allereerste boek ‘Desserts’, is Roger te zien in zijn tweede eigen programma ‘Roger van Damme Bakken’, op Njam! Het eerste programma van Roger van Damme was alvast een voltreffer. Het gelijknamige boek 'Desserts' is binnengekomen op de derde plaats in de boeken top 10.

Roger van Damme: “Zondagochtend bij de bakker. Wat koop je? Stokbrood en koffiekoeken, en een zoet gebakje als extraatje. Ik wil de Njam! kijker verwennen met het meest populaire gebak. Samen bakken we brood, een simpele croissant, overheerlijke soezen en dat op een eenvoudige en artisanale manier. Iedereen kan bakken!”

Vanuit een oergezellige oude bakkersmolen, geeft Roger tips & weetjes van onschatbare waarde. Hij haalt de grote struikelblokken aan en vertelt ook leuke anekdotes.

Ga samen met Roger aan de slag en bak rijsttaart, appeltaart, ontbijtbrood, speculaas, amandelkrul, rocher, cupcakes voor kids, croissant, Berlijnse bol, rolbiscuit, stokbrood, misérable, poffertjes en nog veel meer lekkers!

'Roger van Damme Bakken', vanaf woensdag 4 mei, elke woensdag en zaterdag om 18u00 een nieuwe aflevering op Njam!


› Gepubliceerd maandag 2 mei 2011 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook