Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Piet Piraat doopt babypinguïn om eerste DVD en boek Wonderwaterwereld te vieren

'Piet Piraat Wonderwaterwereld' is het jongste programma van Studio 100 voor Ketnet. In deze tv-reeks verkent Piet Piraat met zijn duikboot de diepten van de zee. Elke aflevering maakt de kijker via prachtige documentairebeelden kennis met een ander zeedier. De eerste tien afleveringen van deze leerrijke tv-reeks zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD. Om dit te vieren zal de enige echte Piet Piraat vandaag een babypinguïn dopen in SEALIFE Blankenberge.

Inhoud DVD

In "Piet Piraat Wonderwaterwereld" gaat onze kapitein op ontdekkingstocht met zijn duikschuit. Hij duikt naar de diepste diepten van de wereldzeeën en gaat op zoek naar de meest ongelooflijke vissen en zeedieren: van de gevaarlijke witte haai tot de bultrug, de walvishaai, orka’s, krabben, grappige pinguïns en tuimelende dolfijnen, stekende kwallen en koraalduivels. Piet Piraat komt ze allemaal tegen en vertelt alles wat hij weet over het fantastische en wondermooie onderwaterleven.
De documentaire (onderwater)beelden die voor dit programma werden gebruikt komen uit gerenommeerde BBC-documentaires als 'Oceans' en 'The Blue Planet' en 'Planet Earth'.

Afleveringen:
1. Bultrug
2. Manta
3. Grote witte haai
4. Witte walvis &walrus
5. Orka & zeeluipaard
6. Dolfijn
7. Keizerspinguïn
8. Zeepaard & zeedraakje
9. Zeeschildpad
10. Hamerhaai & merlijn

Extra
“Piet Piraat Wonderwaterwereld vol 1” is de eerste Studio 100 DVD met ondertiteling voor doven en slechthorenden.

De videoclip : Wij gaan duiken

Speelduur
ca 60 minuten

3D Wonderwaterwereldboek

Daarnaast kan je vanaf nu ook de spannende en leerrijke Wonderwaterwereld ontdekken in het 3D Wonderwaterwereldboek! Met een Wonderwaterwereldbril op je neus zie je hoe zeepaardjes, haaien of dolfijnen zomaar uit dit boek springen. Niet voor piraatjes met watervrees!


› Gepubliceerd woensdag 27 april 2011 om 12:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook